Metoda radicala prin care cantareata Feli a slabit 30 de kilograme: "Acum da, m-am pus pe picioare"

05-05-2017 17:05


O fata minunata si sincera, care isi asuma toate deciziile. Inclusiv una radicala, ce a presupus o operatie de micsorare a stomacului.

Cantareata Feli Donose ne spune astazi cum a trecut prin acest moment delicat al vietii sale, dupa o lupta epuizanta cu propriul organism.

A scapat de 30 de kilograme pana in prezent.

Feli Donose: "Eu nu cred ca muzica e de carcasa, ci de suflet. Asta mi-a placut la Smiley cand mi-a zis sa colaboram, eu fiind o fire pe cat de sensibila, pe atat de sincera. L-am intrebat: Si ai ceva impotriva cu faptul ca sunt grasa?"

Reporter: Ce te-a motivat?

Feli: "Problemele de sanatate pe care le-am ignorant de-a lungul anilor. Dar totul vine pe sistem nervos."

In august, Feli si-a micsorat chirurgical stomacul. A pus punct unui drum lung si haotic.

Feli: "Am fost un haos, n-am mai putut sa tin pasul, mancam la benzinarii, cu somnul haos total. M-am ingrast si n-am mai putut sa merg la Valentin la sala."

Reporter:  Acum s-au remediat?

Feli: Acum da, m-am pus pe picioare. Am inceput sa fac sport, masaj. Acum imi dau seama dupa ce am slabit 36 de kilograme, nu imi vine sa cred, imi dau seama ca eu am carat dupa mine 36 de kilograme de cartofi. E foarte bine, ma simt mult mai tanara."

Problemele cu greutatea au inceput in urma cu 10 ani:

"M-am dus sa imi fac analizele si pe 13 martie asistenta m-a urcat pe cantar. Am inceput sa rad, i-am zis ca nu va merge bine cantarul, cred ca de la 65 de kilograme am ajuns la 91."

Au urmat nenumarate drumuri la nutritionist si tratamente dupa tratamente. Apoi...episoade de depresie.

Feli: "Asta pana sa-mi dau sema ca e normal sa mergi la psiholog daca ai nevoie de ajutor, sa ceri ajutorul."