Ce grăsimi putem trata termic cu mai puține riscuri pentru sănătate
Grăsimea saturată este solidă la temperatura camerei. Iată cum puteți face diferența dacă vă încurcați în tipologii.
De exemplu, solidă la temperatura camerei este untura. Solide la temperatura camerei mai avem și seul de vită ori grăsimile vegetale precum uleiul de cocos sau cel de palmier.
Grăsimile saturate cresc trigliceridele și colesterolul rău din sânge.
Prăjeala este gustoasă pentru că, în locul apei dintr-un aliment, intră grăsimea din tigaie. Ce fel de grăsime să tratăm termic cu mai puține riscuri colaterale pentru propria sănătate, deși riscuri sunt oricum?
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Mai multe detalii, în VIDEO.
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!