Perchezitii la camatarii si contrabandistii din Resita. Ce cauta politistii in locuintele suspectilor

15-05-2014 11:25


Perchezitii

 Politistii de la investigarea fraudelor din cadrul Politiei Judetene Caras-Severin au descins in aceasta dimineata la locuintele unor persoane din Resita si Drobeta-Turnu-Severin, suspectate de camatarie si contrabanda.

 Politistii au in vizor trei persoane, banuite de camatarie si contrabanda. Oamenii legii perchezitioneaza in total cinci locuinte ale suspectilor si patru autovehicule, detinute de acestia.

Tot in această dimineata, politistii au organizat o actiune si in capitala, in urma careia l-au prins in flagrant delict, pe unul dintre barbati, care avea asupra sa 240 de grame de metal, ce parea a fi aur si bijuterii din acelasi tip de metal.

La locuintele si in autovehiculele suspectilor, politistii incearca sa gaseasca metale pretioase, bijuterii din aur, inscrisuri precum si alte bunuri, provenite din activitatile ilegale de camatarie si contrabanda, bunuri ce vor fi probe in dosar.

La sediul I.P.J. Caras-Severin urmeaza sa fie dusi toti cei trei barbati, banuiti de comiterea infractiunilor si peste 50 de martori, pentru a fi audiati.

Actiunea politistilor din Caras-Severin a beneficiat de sprijinul S.R.I..

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO