O retea de hoti care a terorizat orasul Resita, identificata de politisti.Infractorii au creat un prejudiciu de 25000 de lei

22-05-2014 10:59


hoti

 Politistii din municipiul Resita au identificat cinci tineri banuiti ca au furat din mai multe locuinte, autoturisme si societati comerciale de pe raza orasului.

 Cei cinci indivizi sunt domiciliati in Resita si au varste cuprinse intre 18 si 34 de ani. Ei sunt suspectati ca, in perioada martie-mai 2014, au furat din masini, apartamente si societati comerciale, bunuri in valoare de 25000 de lei.

Politistii care ii monitorizau de mai multa vreme au reusit in cursul zilei de ieri sa ii retina si i-au dus la sectie pentru audieri. Cu totii sunt acum cercetati pentru furt calificat si risca sa ajunga la inchisoare. Cercetarile in acest caz continua, iar oamenii legii incearca sa recupereze prejudiciul.

Tot ieri, politistii din Resita au retinut alti trei tineri cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani care sunt si ei suspectati ca au spart o locuinta in noaptea de 18/19 mai, de unde ar fi furat bunuri si bani in valoare de 10.000 de lei. O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar politistii continua cercetarile pentru a-i trage la raspundere pe faptuitori.

 

Sursa: Pro TV

Tags: furt, hoti, resita,

VIDEO PROTVPLUS.RO