Lovitura cu greutate.Hotii au furat un seif de o tona, plin cu bani.Prejudiciul: 1,7 milioane de lei

31-01-2013 13:37


Seif

 Politistii din Caras-Severin fac o ancheta dupa furtul unui seif cu bani si bijuterii din aur dintr-o locuinta din Otelu Rosu. Prejudiciul depaseste 1,7 milioane de lei, iar anchetatorii au un cerc de suspecti in acest caz, potrivit MEDIAFAX.

 Politistii au fost sesizati marti, de un barbat din localitate despre faptul ca, fiind plecat de acasa pentru mai multe zile, in luna ianuarie, cineva a intrat in locuinta sa de unde a furat sume de bani, bijuterii si mai multe bunuri.

Potrivit sesizarii, din garajul locuintei a fost furat un seif metallic in care se aflau sumele de 370.000 de euro si 160.000 de lei.

Valoarea prejudiciului cauzat este de 1.715.500 lei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Caras-Severin, Ciceronis Diaconescu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ca in acest caz se desfasoara cercetari pentru identificarea autorilor furtului.

"Se desfasoara activitati de cercetare, in continuare, facem deja audieri de persoane, insa nu va putem comunica, deocamdata, calitatea acestora. Avem un cerc de suspecti in acest caz, insa, asa cum va spuneam, ancheta este in desfasurare", a spus Diaconescu.

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO