Descoperirea pe care au facut-o politistii sub hainele unor romani, ii poate trimite dupa gratii. FOTO

24-03-2014 10:55


Politia de frontiera

 Ghinion teribil pentru doua femei si un barbat care se deplasau cu masina pe DN7, moment in care au fost opriti pentru un control, de politistii de la frontiera Naidas.

 S-a intamplat duminica, pe drumul ce leaga localitatile Moldova Noua si Oravita. Autoturismul in care se aflau trei persoane, doua femei cu varste de 36 si 46 de ani si un barbat de 65 de ani, a fost oprit in trafic de politistii de frontiera.

tigari corp

Oamenii legii i-au legitimat pe cei trei, cu totii domiciliati in judetul Caras-Severin si au trecut la verificarea masinii. N-a trecut mult si politistii au descoperit mai multe pachete de tigari ascunse intre bagajele pasagerilor, drept urmare le-au facut si acestora un control corporal. Au descoprit astfel ca barbatul si cele doua femei aveau disimulate sub haine, lipite de corp, mai multe pachete de tigari de diferite marci.

In total, politistii au numarat 134 de pachete de tigari, provenite din Serbia, pentru care cei care le transportau nu au putut prezenta acte. Intreaga marfa in valoare de 1.608 lei a fost confiscata, iar cele trei persoane sunt acum urmarite penal pentru contrabanda si risca sa ajunga la inchisoare.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO