Black Friday inedit: electricitate gratis pentru trei luni. Cine este furnizorul

Ultima actualizare: 13-11-2020 10:27
electricitate
Shutterstock

Electricitate gratis pentru trei luni, este oferta unui furnizor, de Black Friday. Compania Nova Power & Gas a lansat promoția pentru cliențiii care se decid să-i folosească serviciile.

Promoția lansată de Nova Power & Gas, conform ANRE, este valabilă începând cu data de 13.11.2020, ora 00:00, în limita primelor 500 de pachete achiziționate, și este disponibilă pentru consumatorii casnici eligibili, conform reglementărilor ANRE.

Oferta este accesibilă exclusiv pentru contractele încheiate online, pe site-ul www.vreaulanova.ro, începând cu data de 13.11.2020, ora 00:00, cu documentația necesară complet încărcată.

 

Toate promoţiile de Black Friday 2020. Intră AICI ca să nu pierzi reducerile momentului!

Gratuitatea în lunile promoționale se aplică în limita unui consum obișnuit pentru o locuință, de 250 kWh/ lună. Consumul ce depășește pragul menționat va fi facturat conform tarifelor contractuale. Economia rezultată pentru consumator poate fi de aproximativ 500 lei, în cazul pragului superior de consum.
Furnizarea serviciilor către consumatorii ce accesează promoția va porni începând cu 1 ianuarie 2021, iar reducerea la factura de electricitate va fi aplicata în lunile 1, 6 și 12 ale perioadei contractuale.
Promotia este disponibilă oricărui consumator de electricitate și gaz de pe teritoriul României ce semnează un nou contract Nova 12, cu exceptia locuitorilor municipiului Mangalia, care nu este racordat la Sistemul National de Transport Gaze Naturale.

 


Nova Power & Gas face parte din E-INFRA, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom, Direct One, Electrogrup și WESEE , cu peste 600 de angajați și o cifră de afaceri anuală de peste 100 milioane de euro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.vreaulanova.ro și www.e-infra.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO