Black Friday 2019. Cele mai mari reduceri din "Vinerea Neagră" în România

Black Friday 2019 România a început oficial, vineri dimineață, 15 noiembrie. Conform tradiției americane, Black Friday este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 29 noiembrie 2019.

În România, mulți comercianți au ales ziua de 15 noiembrie pentru BLACK FRIDAY 2019, renumitul eveniment cunoscut și sub numele de "Vinerea neagră" a prețurilor, respectiv ziua cu cele mai mari reduceri de peste an.

Potrivit site-ului blackfriday.ro, este foarte posibil ca în România să aibă loc două perioade de reduceri, prima pe 15 noiembrie, iar a doua pe 29 noiembrie, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2019. Este o situație care s-a repetat în ultimii ani în România.

Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, a început vineri la eMAG, dar şi la alte magazine. 

Găsiţi cele mai bune oferte și reduceri pe pagina specială de Black Friday de pe www.stirileprotv.ro!

Oferta eMag de BLACK FRIDAY 2019

Oferta eMAG cuprinde produse din toate categoriile: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri și jucării, produse din categoria fashion, dar și auto, mobilă și home&deco și bricolaj.

Oferta eMAG de Black Friday din acest an cuprinde și o gamă variată de produse speciale, precum bilete de avion, la concerte, evenimente sportive și festivaluri sau la parcuri de distracții, monede și lingouri de aur, ceasuri și bijuterii de lux, mașini și motociclete, închiriere de mașini sau servicii taxi și car sharing. În premieră, eMAG pune în vânzare un Ferrari GTC4 Lusso, redus cu 45.000 euro (de la 308.000 euro la 263.000 euro)

Clienții eMAG au la dispoziție metode flexibile de plată pentru a profita de cele mai bune prețuri din an. Folosind cardurile de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, clienții vor putea achita cu până la 40 de rate fără dobândă. Totodată, cardurile de cumpărături eMAG Raiffeisen Bank solicitate în ziua de Black Friday vor fi alimentate cu un bonus de 200 de RON.

Lista magazinelor participante la BLACK FRIDAY 2019


Mii de companii din România vor avea oferte pentru Black Friday 2019, reducerile fiind așteptate de toți cei interesați de acest eveniment major.

Cea de-a 9 ediţie a Black Friday România a debutat deja în unele magazine, însă punctul culminant va fi vineri, 15 noiembrie, ziua în care toţi marii jucători din piaţă au anunţat campanii speciale în care reducerile de preţuri vor merge până la 80-90%.

Pe lista magazinelor care vin cu OFERTE de Black Friday 2019 se află branduri străine și românești de renume, din domenii precum electrocasnice, componente IT, fashion, bricolaj, articole pentru copii, îngrijire personală, bijuterii, cosmetice, home&deci, vacanțe, acestea urmând să ofere reduceri substanțiale.

Lista magazinelor participante poate fi consultată AICI.

eMag BLACK FRIDAY 2019


Black Friday eMAG 2019. Cel mai mare retailer online românesc anunță de Black Friday reduceri la peste trei milioane de produse.

Reprezentanţii eMag estimează pentru "Vinerea Neagră" vânzări de peste 500 de milioane de lei, "vedetă" produselor la care se anunță mari reduceri fiind un bolid Ferrari, care va beneficia de o reducere de 45.000 de euro.

Black Friday 2019 la TAROM


La Tarom, campania de Black Friday 2019 se desfășoară între 12 și 17 noiembrie 2019. Compania de stat anunță o serie de reduceri de prețuri la bilete pentru 28 de destinații.

Lista reducerilor de Black Friday la Tarom poate fi consultată AICI.

Black Friday la Paralela 45


Compania de turism participă la campania Black Friday pentru al doilea an consecutiv, turiştii putând găsi pe 15 noiembrie oferte pentru sejururi în Turcia, Grecia, Spania, circuite şi vacanţe cu transport individual.

O vacanţă în Antalya, de exemplu, cumpărată până pe 18 noiembrie, poate costa de la 461 de euro/persoană, la un hotel de cinci stele.

Un pachet pentru Heraklion, Creta, costă de la 368 de euro/persoană, la un hotel de trei stele, iar unul pentru Rodos, de la 373 de euro/persoană, la un hotel de patru stele.

Preţurile afişate în campania de reduceri speciale au toate taxele incluse, informează Agerpres.

Black Friday 2019, cel mai spectaculos din istorie


Potrivit analiștilor, BLACK FRIDAY 2019 va fi cel mai spectaculos Black Friday din istorie, cu peste 10 milioane de produse vândute în numai câteva zile şi încasări de circa 300 de milioane de euro la nivelul lunii noiembrie.

Potrivit estimărilor analiştilor de la Frames, ediţia din acest an va aduce un plus de cel puţin 50 de milioane de euro încasări pentru retaileri, în condiţiile în care campania de “Black Friday″ a ajuns la un nivel de maturitate, relatează Agerpres.

Black Friday 2019, capcanele ofertelor de reduceri


Black Friday 2019 vine cu numeroase oferte tentante pentru cumpărători, dar și cu foarte multe capcane, spun analiștii.

„De regulă, preţul ridicol de mic ascunde capcane. Pot fi produse folosite şi resigilate, care au o durată mai mică de utilizare, sau unele care au defecte de fabricaţie. Prin verificarea suplimentară, clienţii pot afla, de exemplu, dacă au în faţă un gadget dintr-o generaţie mai veche, vândut la un preţ mai mare sau dacă există un preţ mai bun la un alt retailer″, se menţionează într- analiză a companiei de consultanţă Frames, realizată pe baza estimărilor din piaţă.

Dincolo de oferte, de preţuri şi de canalele de achiziţie, Black Friday aduce, în 2019, şi cea mai vastă ofertă de servicii de livrare din istoria retailului românesc.

Creşterea pieţei de servicii de curierat, remarcată anterior într-un studiu Frames, s-a tradus şi într-o diversificare a ofertelor de livrare. Companii precum eMAG au dezvoltat sisteme alternative, de la ghişee de livrare în sediile Poştei Române, la zone de pick-up în benzinării etc.

„Ofertele de livrare sunt mai bogate decât în 2018, însă se află încă sub nivelul cererii potenţiale. Astfel că, pentru clienţi, cea mai bună soluţie, dacă au produse transportabile, este să aleagă ridicarea din magazine sau din cutiile de pick-up. Pentru produsele mari, este de aşteptat ca şi în acest an livrările să întârzie, pe fondul infrastructurii deficitare″, arată analiza Frames.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO