Ce a pățit un șofer care a încercat să intre în țară cu un bolid de lux


Ultimul update: Joi 14 Noiembrie 2019 20:34
Data publicarii: Joi 14 Noiembrie 2019 20:01
Categorie: Stiri actuale
Audi

Un autoturism marca Audi Q3, în valoare de 140.000 de lei, căutat de autoritățile din Italia, a fost confiscat de Poliția de Frontieră Maramureș.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial a Poliției de Frontieră Maramureș au indisponibilizat un autoturism marca Audi Q3, în valoare de 140.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Italia.

"Ieri, 13 noiembrie a.c., în jurul orei 12.30, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș a identificat pe o stradă de pe raza orașului Borșa, un autoturism marca Audi Q3, an de fabricaţie 2017", a transmis Poliția de Frontieră într-un comunciat.

Cu ocazia unor verificări specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată, în bazele de date, ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia, cu doar o zi înainte.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 140.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș până la finalizarea cercetărilor, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

 

Sursa: Politia de Frontiera Romana

VIDEO PROTVPLUS.RO