Black Friday 2017. Produsele care vor fi în ofertă. ”Este un mit că prețurile cresc înainte”

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 13 Noiembrie 2017 19:03
Categorie: Black Friday

România se pregăteşte pentru cel mai important eveniment comercial al anului pe internet. Este vorba de ''Black Friday'' sau ''Vinerea Reducerilor''.

Magazinele online au pregătit oferte diverse de la haine, cărţi, parfumuri, până la bilete de avion, maşini şi aur. Trebuie doar să demonstreze că au învăţat din lecţia anilor trecuţi şi să-i convingă pe oameni că preţurile sunt reduse corect, iar marfa va ajunge la data promisă.

Magazinele virtuale sunt în febra pregătirilor pentru Black Friday. Într-un depozit, de pildă, 1.300 de angajaţi vor munci în trei schimburi să pregătească de livrare 50 mii televizoare, 25 mii laptopuri, 20 mii frigidere şi multe alte produse.

Anii trecuţi, magazinele online se lăudau cât de mult rezistă serverele la milioanele de accesări, iar în acest an, bătălia se dă pe timpii de livrare. Trebuie să reuşească în acest an ce nu au fost în stare în trecut: marfa să ajungă la clienţi la data promisă.

Cel mai mare duşman al magazinelor online va fi şi în acest an timpul de livrare până la client. Aşa că acestea au investit în sisteme automate de sortare. Angajatului nu-i rămâne decât să ia coletul, să-l pună pe bandă, iar acesta va ajunge în zece minute la zona de încărcare. Banda are o viteză de 7 kilometri pe oră şi face munca a cel puţin 300 de oameni.

Oferte de Black Friday 2017: sejur la Disneyland, vouchere Tarom, abonament Electric Castle

Angajat depozit: ”Garantăm în ceea ce ne priveşte ca noi vom face tot ce se poate în depozit, mai depinde şi de condiţii meteo."

În plus, şefii magazinelor online dau asigurări că preţurile vor fi corecte şi nu au fost majorate artificial înainte de eveniment.

Iulian Stanciu, CEO eMAG: "Este un mit că preţurile cresc înainte de Black Friday. Vom livra totul până pe 29 noiembrie."

Dan Vidrașcu, CEO Elefant.ro: "Vom livra în 7 zile."

Unele magazine şi-au organizat puncte de livrare, unde cei nerăbdători îşi pot ridica rapid coletul. Altele şi-au cumpărat sau au făcut propriile firme de livrare.

Vor fi reduceri la produse diverse: nu doar electronice şi electrocasnice, ci şi maşini, aur, bijuterii, ceasuri, bilete de avion, vacanţe, antichităţi sau abonamente la servicii medicale, cărţi, haine.

Black Friday este la a şaptea ediţie, iar potrivit unor estimări, romanii vor lăsa de vineri în conturile magazinelor online mai bine de 170 de milioane de euro, cu 20 la sută mai mult decât anul trecut.

Black Friday. Cea mai mare comandă: Range Rover cumpărat cu 85.590 euro

Black Friday. Cea mai mare comandă: Range Rover cumpărat cu 85.590 euro

carduri de vanzare pe dark web

Cardurile românilor, scoase la vânzare pe ”dark web”, de Black Friday. Unele au costat 1 dolar

De Black Friday, cadoul tău e pentru toată familia

Ce să aleg de Black Friday: Android sau iOS?

Când e momentul să-ți schimbi smartphone-ul? De Black Friday

Telefoane mai ieftine de 500 de lei, de Black Friday

Black Friday 2017. Topul localităților de unde s-au făcut cele mai multe comenzi

Cumparaturi de Black Friday

Magazinele care continuă oferta de Black Friday sau au noi reduceri

eMAG Crazy Days 2017. Promoţiile continuă şi după Black Friday

Reduceri mari la laptopuri, de Black Friday 2017

Cele mai așteptate telefoane de Black Friday 2017

eMAG Black Friday 2017. Un nou val de oferte, laptop sub 1.300 de lei

FashionUp! Black Friday 2017. Rochii şi jachete la 10% din preţ