BLACK FRIDAY 2014. Ce vanzari de pe MOBIL au avut marile magazine online romanesti in cea mai nebuna zi a cumparaturilor

Ultima actualizare: 27-12-2014 07:39

Cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de vanzari online au fost invitati intr-o editie speciala a emisiunii iLikeIT, pentru a discuta despre unul dintre cele mai asteptate evenimente: BLACK FRIDAY 2014.

Invitatii acestei editii speciale au fost:

-► Iulian Stanciu: emag.ro

-► Cristina Popa: fashiondays.ro

-► Marian Alecsiu: f64.ro

-► Mihai Cune: autovit.ro

-► Dan Vidrascu: elefant.ro

-► Catalin Florea: watchshop.ro

-► Radu Andrei: gpec.ro

emag.ro: "Am avut momente din zi in care traficul de pe mobil si desktop a fost la egalitate, iar la nivelul intregii zile, 35% din trafic a fost de pe mobil, iar comenzi de pe mobil 16%".

F64.ro: "Ca si trafic de pe mobil, e vorba de 30%, din care 10% de pe tableta si 20% de pe smartphone. Comenzile nu sunt nici pe departe la aceleasi ponderi, noi avem 9% in Black Friday comenzi. Noi avem o versiune mobile, nu avem aplicatie. Comparativ cu anul trecut, am trecut de la doar 2% la 9%."

Fashiondays.ro: "37% vanzari de pe mobil anul acesta, comparativ cu 21% anul trecut."

Elefant.ro: "Cam 20% trafic de pe mobil, dar vanzarile sunt in jur de 10%."

watchshop.ro: "Cam 20% trafic de pe mobil, iar vanzari cam 50 de bucati am vazut. Nu avem site-ul optimizat, din pacate."

autovit.ro: "Am avut 30% trafic de pe mobil. trebuie sa precizez ca noi nu suntem vanzatori online, noi intermediem tranzactiile. Datoria noastra este sa generam lead-uri valide."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO