BLACK FRIDAY 2014 nu s-a terminat. Lista magazinelor online care continua reducerile si pregatesc surprize peste cateva zile

22-11-2014 12:17


Cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de vanzari online au fost invitati intr-o editie speciala a emisiunii iLikeIT, pentru a discuta despre unul dintre cele mai asteptate evenimente: BLACK FRIDAY 2014.

Invitatii acestei editii speciale au fost:

-► Iulian Stanciu: emag.ro

-► Cristina Popa: fashiondays.ro

-► Marian Alecsiu: f64.ro

-► Mihai Cune: autovit.ro

-► Dan Vidrascu: elefant.ro

-► Catalin Florea: watchshop.ro

-► Radu Andrei: gpec.ro

Dan Vidrascu, elefant.ro: "BF continua saptamana viitoare pana vineri, iar de vineri incolo avem un eveniment dedicat Zilei Romanilor."

Mihai Cune, autovit.ro: "Am vandut de BF aproximativ 50%, dar va ramane activa platforma alte cateva zile."

Iulian Stanciu, emag.ro: "Cred ca BF e doar o singura zi si renuntam la Black, saptamana viitoare facem sarbatoarea nationala si am pregatit cateva surprize. Am vrea joi sa terminam toate livrarile. Undeva la 70.000 de comenzi pe zi la livrari. Ne pregatim sa exportam modelul nostru si in tarile vecine, Bulgaria, Ungaria."

Marian Alecsiu, F64.ro: "Tinem azi si duminica magazinul fizic deschis pentru Black Friday. Urmeaza altele. La noi, traditional este povestea cu mos Craciun."

Radu Andrei, GPEC: "Momentul maxim a fost ieri. Mai e loc de cresteri in Romania, acum e de doar 2-3 % din tot ce se vinde online. Exista tari cu 10-15 %."

Cristina Popa, fashiondays.ro"Mai avem inca 450.000 de produse disponibile,pentru ca reducerile continua si azi si maine, iar apoi vine luna cadourilor, decembrie. Am lansat aplicatia de Android si se poate cumpara din ea, 10.000 de downloaduri din prima zi. cea mai mare reducere e pana la 90 %."

VIDEO PROTVPLUS.RO