Black Friday 2022. Ce magazine „fizice” au anunțat reduceri anul acesta

Femei la cumpărături
Shutterstock

De Black Friday 2022, pasionații de shopping sunt așteptați la mall, în supermarketuri și în hypermarketuri pentru a profita de cele mai mari reduceri din an.

Black Friday este momentul ideal în care poți să-ți cumperi tot ce vrei la prețuri mult mai mici față de alte perioade din an. În 2022, mai multe magazine din malluri au anunțat reduceri de până la 50% la o gamă variată de produse. Astfel, consumatorii sunt așteptați la o sesiune de shopping completă, în care își pot cumpăra haine, încălțăminte, accesorii, parfumuri, cosmetice și produse home & deco la prețuri reduse.

De asemenea, de Black Friday 2022, marile lanțuri de magazine au anunțat reduceri la o varietate de produse.

Reduceri de Black Friday la haine

Black Friday 2022 este perioda ideală în care poți să-ți reînnoiești garderoba cu articole la prețuri reduse, de la brandurile preferate.

Reduceri la Lee Cooper

Lee Cooper este un brand de jeans şi îmbrăcăminte casual, de calitatea superioară și cu un stil inovator. De Black Friday 2022, Lee Cooper a anunțat reduceri de până la 50% la mai multe articole vestimentare și tipuri de încălțăminte.

Citește și
telefon black friday
Black Friday 2022. Oferte la telefoane de Vinerea Neagră
Imagini surprinse cu drona arată un sat ucrainean în ruine în timp ce localnicii fug din calea rușilor VIDEO

Reduceri la Kenvelo

Magazinul Kenvelo oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii atât pentru femei și bărbaţi, cât şi pentru copii. Articolele de la Kenvelo sunt foarte versatile și se potrivesc oricărui stil. Dacă nu ți-ai reînnoit garderoba, atunci profită de reducerile de până la 50% la o gamă largă de produse pentru a-ți achiziționa tot ce dorești.

Reduceri la Timeout

Colecţiile Timeout se adresează celor care vor să fie mereu în tendințe și pun foarte mult preț pe calitatea produselor. De Black Friday 2022, Timeout a pregătit reduceri de până la 50%, atât la articole vestimentare, cât și la încălțăminte.

Reduceri de Black Friday la acceosorii

O geantă nouă este binevenită oricând, iar o pereche în plus de cercei nu strică niciodată. De Black Friday 2022, doamnele se pot răsfața cu noi accesori la prețuri reduse.

Reduceri la Meli Melo

Meli Melo oferă accesorii care definesc stilul oricărei femei și oferă un plus de eleganță și rafinament oricărei ținute. Astfel, de Black Friday 2022, doamnele sunt așteptate la Meli Melo pentru a-și achiziționa accesoriile preferate la prețuri mai mici cu până la 50%.

Reduceri la obiecte decorative

Obiectele decorative completează stilul unui case. Fie că vorbim de o vază sau un tablou abstract, în oferta de Black Friday 2022 se găsesc reduceri la o varietate mare de produse.

Reduceri la Meli Melo Deco

Unul dintre cele mai îndrăgite magazine home&deco a anunțat reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse. Fie că ai o locuință decorată în stil clasic sau modern, Black Friday este perioda ideală pentru a cumpăra articole decorative la prețuri reduse.

Reduceri de Black Friday la încălțăminte

Black Friday este momentul perfect pentru a cumpăra articole de încălțăminte pentru sezonul de iarnă sau de vară.

Reduceri la Humanic

Brandul Humanic își încântă clienții prin colecțiile de încălțăminte potrivite pentru stilul fiecăruia. De Black Friday 2022, brandul își suprinde publicul cu reduceri de până la 50%, la o gamă largă de modele de încălțăminte clasice și elegante.

Reduceri la Various Brands

Various Brands este unul dintre cele mai îndrăgite magazine de profil sportiv. De aici se pot cumpăra pantofi sport de la branduri consacrate, printre care: Nike, Adidas, Puma, Converse și multe altele. De Black Friday 2022, magaiznul a pregătit reduceri de 50%.

Reduceri de Black Friday la cosmetice și produse de îngrjire

Black Friday este momentul oportun pentru ca doamnele să-și achiziționeze cosmetice și produse de îngrijire de calitate de la branduri de renume. 

Reduceri la Yves Rocher

Yves Roche este unul dintre magazinele de cosmetice care au anunțat reduceri de 40% la o gamă largă de produse pentru îngrijire. Reducerile se vor aplica atât în magazinele fizice, cât și în magazinele online, pe yves-rocher.ro

Reduceri de Black Friday în marile lanțuri de magazine

De Black Friday 2022, mai multe lanțuri de magazine își așteaptă clienții cu reduceri la o gamă variată de produse. Printre marile lanțuri de magazine care au anunțat reduceri de Black Friday 2022 menționăm: Auchan, Carrefour și Lidl.

Reduceri la Auchan de Black Friday 2022

La Auchan, în oferta de Black Friday 2022 se găsesc produse reduse cu până la 40%.

► Telefoane și accesori;

► Laptopuri;

► Electrocasnice mici;

►Elctrocasnice mari;

► Decorațiuni de Crăciun;

► Jucării și timp liber;

►Cosmetice și produse pentru îngrijire;

Reduceri de Black Friday la Carrefour

De Black Friday 2022, Carrefour a redus prețurile cu până la 50% la o gamă variată de produse.

► Electrocasnice mici;

► Electrocasnice mari;

► Electronice, telefoane și calculatoare;

► Articole de îmbrăcăminte;

► Produse pentru îngrijire;

► Produse pentru casă și curățenie;

► Distracție și timp liber;

► Tehnice și auto;

Reduceri de Black Friday la Lidl

Lidl este un alt lanț de magazine care au pregătit reduceri de până la 40%. În oferta de Black Friday 2022 se află următoarele categorii de produse:

► Electrocasnice;

► Produse pentru îngijire;

► Produse pentru curățenie;

► Produse pentru casă și grădină;

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Citește și...
Black Friday 2022 la eMAG. BLOG, cele mai mari reduceri la telefoane, televizoare și aspiratoare
Black Friday 2022 la eMAG. BLOG, cele mai mari reduceri la telefoane, televizoare și aspiratoare

eMag, cel mai mare retailer online din România, a dat startul reducerilor de Black Friday 2022. Campania de reduceri a început vineri 11 noiembrie în jurul orei 07.20. 

Black Friday 2022. Oferte la telefoane de Vinerea Neagră
Black Friday 2022. Oferte la telefoane de Vinerea Neagră

Telefoanele sunt printre cele mai vândute produse la reducere de Black Friday. Și anul acesta mulți români au ales să aștepte până de Black Friday 2022 pentru a-și schimba telefonul.  

Black Friday 2022. Aspiratoare și alte electrocasnice mici la reducere
Black Friday 2022. Aspiratoare și alte electrocasnice mici la reducere

Fie că avem casă clasică sau modernă, în oferta de Black Friday 2022 putem găsi o varietate mare de aspiratoare și electrocasnice la prețuri reduse.

Recomandări
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului

Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.

Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video
Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video

O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.

A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival
A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.