Un australian de 28 de ani a fost inghitit de viu de un rechin alb urias. Ce au gasit anchetatorii la locul tragediei

Ultima actualizare: 03-10-2015 07:07
rechin alb

Un profesor a fost mancat de viu de un rechin alb, in timp ce se relaxa si pescuia cu prietenii sai, la plaja, in Australia, informeaza cei de la The Independent.

Incidentul a avut loc anul trecut, dar anchetatorii n-au inchis cazul si au primit o declaratie de la un martor.

Sam Kellet, in varsta de 28 de ani, planuia sa faca scufundari la 100 de km distanta de locul unde s-a produs tragedia, dar un incendiu izbucnit in zona i-a convins pe el si prietenii sai se mute pe plaja Goldsmiht, unde s-a produs tragedia.

In timp ce facea scufundari alaturi de prietenii sai si cativa pescari, acesta a fost inghitit de viu de un rechin alb, despre care ar avea 5 metri, scriu britanicii de la The Independent.

Politistii nu au gasit cadavrul barbatului, ci doar o arma pneumatica pe care o avea la el in momentul respectiv, pe care au gasit urme de dinti. 

Prietenii lui au declarat ca nu au vazut atacul rechinului, ci doar baia de sange care a ramas in locul unde era Sam. Doar ca, un martor care a vazut incidentul, a declarat ca a auzit un membru al grupului tipand. "Tipatul m-a facut sa ma intorc sa vad ce se intampla. Eram spre mal si cand m-am intors, am vazut cum apare rechinul alb urias si il tragea in jos. Am bagat capul sub apa sa vad rechinul, dar nu l-am vazut. Brusc, am vazut cum iese un rechin, pe verticala, din apa, chiar aproape de mine" este declaratia facuta de Aaron Whitaker.

Sam Kellett

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO