Teste de sarcina pozitive, de vanzare online. Metoda ciudata prin care femeile ii pacalesc sau se razbuna pe barbati

Dată publicare: 16-01-2014 14:22
Dată actualizare: 19-01-2014 06:18


test de sarcina

Daca vrei sa te razbuni pe partener, sa-i fortezi mana sa te ceara de nevasta sau sa faci o gluma proasta celor din jur, exista o noua unealta la indemana.

Din seria "mare e gradina Domnului" in Statele Unite, sunt femei care isi vand testele de sarcina pozitive, pe internet, cu pana la 20 de dolari bucata, relateaza The Guardian. Iar clienti sunt destui.

Cine ar dori sa cumpere un test de sarcina folosit si pe deasupra pozitiv? Depinde, fie o femeie furioasa pe partener, fie amatoarele de glume stupide.

Cel mai evident caz ramane totusi cel al femeilor care vor sa scoata cu forta o cerere in casatorie de la partenerul lor. Sigur, metoda functioneaza pana la prima ecografie sau pana la vizita la medic, realizata impreuna.

O parte dintre femei vor doar sa se razbune pe barbati, dupa ce au fost inselate.

O cumparatoare al unui astfel de test, din Dallas, Statele Unite, a explicat online ca e dispusa de dea 40 de dolari pentru un test pozitiv der sarcina. Maritata de 5 ani si cu 2 copii, femeia a aflat ca barbatul a inselat-o cu receptionera sa, pe care a lasat-o gravida iar acum nu era decis cu ce femeie sa ramana. "Mi-a spus la telefon ca nu e decis cu cine vrea sa ramana, cred ca m-am descurcat bine. E un porc mincinos. As vrea sa fiu eu cea care rade la urma" a povestit ea.

Femeile care-si vand aceste teste de sarcina sustin in anunturi ca nu doresc sa fie implicate in modul in care sunt folosite testele. "Imi vand testul de sarcina pozitiv, pentru 20 de dolari. Nu ma intereseaza ce faceti cu el" anunta o femeie din New York.

Controversata metoda a ajuns si in Marea Britanie, unde pe un site de anunturi, o femeie a scos la vanzare 29 de teste pozitive, doar in decembrie. Dupa ce au fost contactati de The Guardian reprezentantii site-urilor pe care apareau aceste anunturi au dat jos mesajele.

In Statele Unite, astfel de teste se vand si pe cel mai mare site de anunturi din lume, Craigslist. Curios e ca sunt si barbati care cumpara testele. La fel ca majoritatea femeilor, le folosesc pentru a face farse rudelor sau prietenilor.

 

Sursa: Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO