Operatia estetica din Coreea de Sud care le face pe tinere sa "zambeasca precum Joker"

Ultima actualizare: 27-08-2013 16:35
sud coreence

O noua operatie estetica pare a fi la moda in Coreea de Sud. Din dorinta de a semana cat mai mult cu femeile din vest, tinerele se supun la o operatie de remodelare a muschilor fetei.

Sud-coreencele apeleaza la o operatie pe cat de dureroasa, pe atat de periculoasa, pentru a-si ridica colturile buzelor, astfel incat zambetul lor sa para mult mai increzator.

Procedura se face la nivelul maxilarului si are ca scop realinierea buzelor, pentru a ajunge la o simetrie a celor doua, si a crea trasaturile gasite in randul femeilor din vest.

Potrivit Daily Mail, desi fotografia aparuta pe Reddit nu a fost autentificata, o clinica din Coreea de Sud ofera acest tip de interventie.Procedura se numeste “Smile Lip/ Buze zambarete” si reprezinta manipularea muschilor faciali.

Culmea operatiilor estetice in Coreea de Sud. Femeile dau bani sa-si mareasca pungile de sub ochi

Intr-un videoclip de promovare al interventiei, acestia explica ca unii oameni au colturile gurii cazute atat din cauza fortei maxilarului dar si din cauza rezistentei scazute a muschilor faciali.Odata cu procedura, persoana va avea intotdeauna colturile gurii ridicate, chiar si atunci cand aceasta nu zambeste.

Conform acestora, colturile gurii cazute dau impresia de melancolie si tristete, in schimb cele ridicate creeaza impresia de incredere ridicata in sine si dau un aspect placut zambetului.

Coreea de Sud are una dintre cele mai mari rate din lume la operatii estetice, asa ca exista posibilitatea ca "zambetului lui Joker" sa devina una dintre cele ma apreciate interventii.


 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO