Reactia socanta a unui detinut, inainte de a fi executat. Chiar si gardienii au inlemnit

Dată publicare: 16-11-2011 14:57
Dată actualizare: 25-06-2012 13:34


Injectie letala, executie

In loc sa se caiasca pentru fapta comisa sau, dimpotriva, sa-si sustina nevinovatia, intr-o ultima declaratie, Reginald Brooks i-a uluit pe toti cei care au asistat la executarea lui, prin injectie letala.

Reginald a fost condamnat la moarte pentru ca, in urma cu aproape 30 de ani, si-a impuscat in cap cei trei fii, in timp ce acestia dormeau.

El ar fi vrut sa se razbune astfel, pentru ca sotia lui intentase divort, scrie Daily Mail.

Lovitura IMPOSIBILA. Unde crezi ca intra aceasta bila? VIDEO

La executie a asistat si mama victimelor, alaturi de alte rude. Toti au fost socati cand au vazut cum Reginald, cu ultimele puteri, le face un gest obscen cu degetul mijlociu de la ambele maini, ca o ultima sfidare.

Fotografii si filme cu adolescente de 14 ani. Narcisismul digital

Conducerea inchisorii din Ohio, unde a fost executat barbatul, declara ca pana acum niciun alt detinut nu a reactionat asa in fata mortii.

Reginald Brooks nu si-a recunoscut niciodata crima infioratoare, incercand sa para bolnav psihic si spunand instantei ca sotia lui voia sa-l otraveasca.

Tinea mereu mana dreapta sub catedra, desi era profesor de matematica la scoala crestina de fete

La randul lor, procurorii au fost de accord ca barbatul are grave probleme psihice, dar au reusit sa demonstreze ca fapta lui a fost atent premeditata si chiar a incercat sa fuga dupa ce si-a ucis copiii, pentru a incepe o noua viata.

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO