Operatia cu care s-a asigurat ca nimeni n-o va ignora vreodata. O tanara din SUA si-a implantat al treilea san

Dată publicare: 21-09-2014 09:49
Dată actualizare: 24-09-2014 11:19


Jasmine Tridevil

Multe femei recurg la operatii de marire a sanilor, a feselor sau de modificare a nasului, pentru a iesi in evidenta. Insa niciuna dintre aceste interventii nu se compara cu ceea ce si-a facut o tanara din Florida, SUA.

Jasmine Tridevil si-a facut o operatie pe care nimeni si niciodata nu o va trece cu vederea: si-a implantat al treilea san. Potrivit bild.de, tanara, care este maseuza, a gasit foarte greu un medic dispus sa faca o asemenea operatie.

Tridevil a spus ca a contactat intre 50 si 60 de chirurgi plasticieni. Intr-un final, a gasit unul care i-a acceptat solicitarea. Pretul interventiei a fost exorbitant - 20.000 de dolari - fiind vorba de o operatie mult mai complexa decat una de marire.

Tanara si-a adaptat lenjeria intima, astfel ca sutienele ei au acum trei cupe. Este foarte mandra de noul ei look, astfel incat poarta mereu decolteuri adanci, asa cum se vede si in fotografiile pe care le-a postat la Facebook.

Operatia a fost facuta cu un scop - Jasmine Tridevil spera sa devina celebra. Spera ca va ajunge personaj intr-un reality show sau macar sa prezinte o emisiune la MTV, postul ei preferat de muzica.

Pana sa ajunga vedeta, Jasmine a fost renegata de familie. Tanara recunoaste ca mama ei a rupt orice comunicare cu ea si chiar i-a interzis si surorii mai mici sa-i vorbeasca.

Nici tatal ei n-a fost prea incantat, insa n-a rupt definitiv legatura cu Jasmine.

Sursa FOTO: Facebook

Sursa: Bild


VIDEO PROTVPLUS.RO