Minciuna pe care femeile o spun de 474 de ori pe an. Ce nu ar recunoaste niciodata

Dată publicare: 06-01-2012 09:27
Dată actualizare: 07-11-2012 17:30


minciuna

Cu totii mintim, insa un studiu realizat recent a demonstrat ca femeile mint de exact 474 de ori intr-un an in legatura cu un singur lucru.

Se pare ca femeile simt nevoia sa minta, intr-un an, de aproximativ 500 de ori in legatura cu dieta pe care o tin. Ele nu recunosc niciodata cat si ce mananca.

“Am mancat foarte putin” sau “Am doar o masa pe zi, din cand in cand imi permit sa mananc mai mult”, sunt doar o parte din minciunile pe care o femeie le spune atunci cand vine vorba de dieta pe care se presupune ca o tine.

Majoritatea dintre ele spun ca mananca fructe si legume, niciodata biscuiti sau fast food. Ciocolata, prajiturile, vinul sau painea nu exista in vocabularul lor atunci cand vorbesc despre faptul ca incearca sa slabeasca si nu inteleg de ce nu reusesc.

Multe femei isi mint prietenii si partenerul de viata atunci cand vine vorba de mancare. Ele nu recunosc cat si ce mananca aproape niciodata. Pur si simplu le este rusine sa recunoasca faptul ca kilogramele in plus ajung pe trupul lor tocmai din cauza ca nu se pot abtine de la anumite tipuri de alimente. Insa minciuna nu le ajuta sa dobandeasca silueta dorita. Ele nu fac altceva decat sa se minta singure”, spune unul dintre medicii care a luat parte la studiul realizat de Timex.

Sursa: The Telegraph

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO