Ii este scrisa minciuna pe fata. Ce nu vrea Madonna sa se afle despre ea

Madonna

Are 52 de ani si la fiecare aparitie publica a incercat sa-si ascunda varsta. Nu de putine ori Madonna a lasat impresia ca secretul tineretii vesnice sta intr-o viata echilibrata si credinta in cultul Kabbalah.

Nici vorba de ajutorul bisturiului chirurgului plastician. Dar sa vedem ce spun expertii!

Madonna a fost surprinsa zilele trecute pe aeroportul JFK fara pic de machiaj. Prilej numai bun ca expertii sa faca o mica analiza pe chipul divei.

Sunt ceea ce sunt. Nu ma incanta deloc ideea ca cineva sa-mi umble pe fata cu un bisturiu”, a declarat in numeroase randuri Madonna.

Dar oare credinta in cultul Kabbalah este suficienta pentru a arata mereu tanara? Specialistii in interventii chirurgicale spun ca nu.

Citește și
Madonna
FOTO.Madonna,cu posteriorul la vedere dupa gala Oscar.Pana si fiica a rosit
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Ce spune expresia fetei

Si-a injectat Botox din plin. Fruntea ei nu are niciun rid pe care orice femeie la 52 de ani ar trebui sa-l aiba. Un ochi de expert poate sa vada fara dificultate ca a recurs la lifting facial si ceva modificari la nivelul trasaturilor fetei. E posibil sa fi folosit colagen sau un transfer de grasime. Cuta din dreptul ochiului o da de gol”, a declarat doctorul estetician Andrew Douglas.

Obrajii

Madonna le-a spus prietenilor ca dieta ei este responsabila pentru pielea atat de fina si de intinsa de pe fata.

Ce spun specialistii? Un nutritionist sustine ca dieta Madonnei ajuta la mentinerea unui aspect sanatos al pielii, dar nu se ajunge la rezultatele remarcabile de pe fata divei.

Doctorul Aamer Khan spune ca artista nu ar fi straina de acidul hialuronic. Se pare ca vedeta l-ar fi injectat in zona obrajilor pentru ridicarea pometilor.

Ochii

In 2008 apareau niste fotografii in care Madonna avea ceva cicatrice la nivelul pleoapelor. Tabloidele au scris atunci ca diva si-ar fi facut o operatie de ridicare a lor, iar medicii de top in domeniu chiar au numit procedura “The Madonna Eye Lift”.

Madonna a negat atunci orice fel de interventie, spunand ca ochii ei arata asa datorita produselor cosmetice pe care le foloseste.

Medicii spun insa ca Madonna a apelat la ceea ce se numeste blefaroplastie, interventie care corecteaza excesul de piele si grasime ce formeaza acele "pungi" atat la nivelul pleoapelor superioare cat si in cele inferioare, redand aspectul tanar si energic al fetei.

In tinerete forma ochilor ei era cu totul alta. E greu de crezut ca s-a schimbat in timp fara ajutorul bisturiului”, a declarat un chirurg.

Nasul

Inca din anii '90 tabloidele scriau ca Madonna si-a operat nasul pentru ca era nemultumita de felul in care arata. A negat si acest zvon.

“Nu exista niciun dubiu ca si-a remodelat nasul. Cand era tanara avea un nas tipic italienesc, adica gros. Acum e subtire si pare sculptat. In jururl narilor se pot observa linii fine, semnul unor interventii”, a declarat un alt specialist.

Buzele si barbia

In 1990 a aparut cu niste buze mult mai groase decat cele pe care le avea. A fost evident atunci ca si-a injectat colagen. Acum, insa, buzele par sa-si fi schimbat si forma pe care o aveau in tinerete.

“Buza de sus e total diferita de cum era acum cativa ani. Gura ei e mult mai ferma, si orice expert si-ar da seama ca s-a lucrat mult pentru asa o gura. Iar barbia ei a fost si ea frumos refacuta”, a declarat doctorul Aamer Khan.

Astfel o simpla aparitie fara machiaj a dat-o de gol pe Madonna, asta daca mai exista vreun dubiu in ceea ce priveste look-ul ei vesnic tanar.

Citeste si:

Nu se considera un TRADATOR si vrea la Steaua! Cum este impiedicat transferul jucatorului dorit insistent de Becali si MM

Mourinho din Giulesti il copiaza pe Guardiola! Cum schimba Lucescu Rapidul in noul sezon

Au gasit ANTIDOTUL! Asta e echipa de milioane ce poate invinge Barça! Casillas, Rooney sau Fabregas nu sunt titulari!
 


 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Madonna, la un pas de autoflagelare. Lasa Kabbalah pentru
Madonna, la un pas de autoflagelare. Lasa Kabbalah pentru "Sfanta Mafie"

Madonna, fidela in ultimii 15 ani cultului Kabbalah, a renuntat de curand la acesta pentru a deveni simpatizanta a organizatiei Opus Dei, o secta secreta catolica, devenita celebra datorita filmului "Codul lui Da Vinci".

FOTO.Madonna,cu posteriorul la vedere dupa gala Oscar.Pana si fiica a rosit
FOTO.Madonna,cu posteriorul la vedere dupa gala Oscar.Pana si fiica a rosit

Prezenta la obisnuita petrecere data de Vanity Fair imediat dupa gala decernarii premiilor Oscar, Madonna a luat fata fiicei sale, Lourdes, pe covorul rosu. Nu prin notorietate, ci prin tinuta extravaganta pentru care a optat.

Vanilla Ice: Madonna este o amanta desavarsita
Vanilla Ice: Madonna este o amanta desavarsita

Ne-a obisnuit deja cu relatiile ei cu barbati mult mai tineri decat ea, iar domnii care au trecut prin dormitorul Madonnei par sa aiba numai cuvinte de lauda la adresa divei.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.