LIVE blogul unui barbat care a aflat ca este inselat de sotie. "Ea nu stie ca eu stiu. Chiar acum ii trimite mesaje din baie"

Ultima actualizare: 22-01-2015 06:46
cuplu

Un barbat misterios a devenit peste noapte o vedeta pe internet, dupa ce a scris un live blog despre cum a descoperit ca sotia il insala.

Barbatul, cunoscut doar cu pseudonimul de MyLifeSuxNow, a scris pe Reddit despre relatia lui esuata din cauza sotiei necredincioase, iar povestea a fost citita de mii de oameni din intreaga lume. Si-a inceput relatarea astfel: "Sotia ma insala dupa cum dovedesc mesajele murdare - eu stiu asta, dar ea nu stie ca stiu".

El a explicat ca a avut o casnicie fericita timp de 8 ani si niciodata nu au avut nicio problema grava cu sotia lui, a carui nume este "Jenny". A descoperit ca este inselat cand s-a uitat in telefonul femeii si a descoperit mesaje.

"Al doilea in lista ei de conversatii este un barbat care se numeste Zack. Spre disperarea mea, erau discutii explicite despre implicatiile sexuale ale relatiei lor. Ce bestie mizerabila... Am derulat conversatia in jos si am gasit poze cu ei dezbracati", a mai scris MyLifeSuxNow.

Barbatul de detaliat cum a furat telefonul sotiei si a intrat pe conturile de Facebook si email. De asemenea, a reprodus pasaje intregi din conversatiile celor doi amanti.

S-a intrebat: "Ar trebui sa-i spun sotiei? Ar trebui sa ma despart de ea si sa inaintez divortul? Dumnezeule, o iubesc. Am salvat conversatiile lor si le-am trimis pe emailul meu. M-am simtit de parca am fost impuscat in stomac".

Foarte multi dintre cei care i-au urmarit povestea l-au incurajat, iar barbatul, care a dezvaluit ca are clauze privind infidelitatea in contactul prenuptial, a marturisit ca urmatorul lui pas va fi acela de a angaja un detectiv particular pentru a obtine si mai multe dovezi pana sa ajunga la divort.

Vinerea trecuta, la ora 20:45, barbatul a postat: "La dracu, trimite chiar acum mesaje din baie. Aud sunetul butonului 'send'. Probabil vorbesc iar despre sex. Iisuse, asta chiar doare..."

Se pare ca barbatul si-a confruntat sotia duminica, apoi a scris: "Nu pot sa scriu prea multe... Nu e deloc bine ce s-a intamplat. Tipete, furie, tristete, lacrimi, o tona de lacrimi, rugaminti, explicatii, contradictii."

Peste 15.000 de persoane au postat comentarii pana sa faca ultimul update la povestea lui: "Va multumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ati aratat. M-ati ajutat foarte mult. O sa va spun ce va mai fi dupa ce ma intalnesc cu avocatul de divorturi."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO