Descoperirea bizara facuta de arheologi in Austria: adeptii teoriei conspiratiei sustin ca este "un telefon de 800 de ani"

Ultima actualizare: 02-01-2016 09:23
telefon mobil vechi

Arheologii au facut o descoperire stranie in Austria, iar internetul a explodat dupa ce imaginile au ajuns online.

O imagine cu resturile unui telefon mobil au devenit viral pe internet in aceasta perioada, dupa ce adeptii teoriei conspiratiei cred ca aparatul are indicii unei forme de scriere ce dateaza de 800 de ani.

Telefonul a fost descoperit in urma unor sapaturi arheologice, ce au avut loc Salzburg. Este neclar cum a ajuns ingropat si care este anul fabricatiei, dar seamana cu modelele din anii '90.

Imediat dupa aparitia imaginilor pe internet, adeptii teoriei conspiratiei au emis cele mai bizare scenarii, printre care si cel ca ar fi un telefon mobil vechi de 800 de ani.

Acestia sustin ca tastele ar avea semne ale unui dialect disparut, vechi de sute de ani. Imaginea este asemanatoare cu una care a circulat pe internet , dar in aceste zile utilizatorii au inceput sa o distribuie pe internet tot mai mult si multi au emis tot felul de teorii stranii despre telefonul distrus care apare in imagine.

Telefonul buclucas a dat nastere si la o serie intreaga de glume, care circula tot mai mult pe internet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO