Cel mai ciudat cuplu din SUA. Iubita pe care si-a gasit-o barbatul considerat cel mai puternic pitic din lume

Dată publicare: 30-03-2015 15:49
Dată actualizare: 02-04-2015 07:06


dragoste

Anton Kraft si China Bell formeaza poate cel mai ciudat cuplu din SUA, tinand cont de diferentele care exista intre ei.

Barbatul, nascut in Danemarca si mutat in Statele Unite, este considerat a fi cel mai puternic pitic din lume, avand o inaltime de doar 1,3 de metri, dar o forta iesita din comun, potrivit The Mirror.

Anton a batut de patru ori un record de ridicat greutati, reusind sa "salte" de patru ori greutatea sa. La 52 de ani, culturistul spune ca a reusit sa-si gaseasca dragostea vietii sale, pe China Bell, un transsexual din Statele Unite.

"Florida este unul dintre statele care permit casatoria persoanelor de acelasi sex, iar noi, practic, avem acelasi sex. Imi place sa am o relatie cu un transsexual. Ea s-a nascut barbat, dar incearca sa fie cat mai feminina cu putinta. Am constatat ca femeile nascute femei nu sunt la fel de atente cu modul in care arata", a spus Anton.

De cealalta parte, China Bell a spus ca i se pare ca Anton este foarte atragator datorita faptului ca face sport.

"N-am avut niciodata o relatie cu o persoana atat de scunda si eram curioasa. E o persoana extraordinara, asa ca i-am dat o sansa", a spus China Bell.

Barbatul a recunoscut ca analizeaza foarte serios posibilitatea de a o cere de sotie pe prietena lui.

 

Anton has broken records by being able to lift four times his own body weight, and he now wants to break down social barriers.

Posted by The Mirror on Monday, March 30, 2015

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO