Cea mai geloasa femeie din lume. Ce isi obliga iubitul sa faca inainte sa iasa in oras

Ultima actualizare: 11-11-2014 15:53
cuplu

Debbi Wood, o femeie de 42 de ani din Marea Britanie, poate fi considerata cea mai geloasa iubita din lume.

Pentru a se asigura ca iubitul nu are de gand sa o insele, Debbi a trecut la masuri aproape extreme.

Daily Mail scrie ca Steve Wood, iubitul de 30 de ani al acesteia, este controlat de fiecare data inainte de a iesi din casa. Debbi ii controleaza telefonul, emailul si tranzactiile bancare, dar, mai mult de atat, il pune sa jure cu detectorul de minciuni, ca nu o va parasi.

Sursa citata, care prezinta si imagini cu cei doi, mai scrie ca femeia de 42 de ani este atat de geloasa incat, de cand sunt impreuna, in 2011, i-a interzis sa se mai uite la femei la televizor.

"Chiar si daca iese pentru 15 minute din casa, il controlez cu detectorul de minciuni cand revine. Ma ingrijorez cand vanzatoarea de la magazin il priveste incat trebuie sa stiu adevarul despre ei."

"Cred ca el este superb, dar nu despre asta este vorba. E vorba despre cata incredere pot avea in el.", a declarat Debbi pentru Daily Mail.

"Intr-o noapte, o reclama la epilatoare a aparut la TV si m-am panicat cand am vazut ca se uita la femeia de la televizor. Acum imi e frica sa-l las sa se uite si imi e teama ca, atunci cand nu sunt atenta, va pleca din camera.", a mai declarat aceasta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO