Au iesit sa bea o bere, dar ce s-a intamplat apoi le-a infuriat pe mamele lor. Unde s-au trezit doi tineri din Marea Britanie

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23
amsterdam

Doi tineri din Marea Britanie le-au dat mari batai de cap parintilor dupa ce au iesit in oras la o vere si s-au trezit...in Amsterdam.

Nick si Ed planuisera o seara linistita in Newcastle insa dupa ce au jucat un joc de baut, au decis sa plece la Amsterdam. Cei doi s-au intors acasa, si-au facut bagajele si au cumparat biletele de avion.

"A trebuit sa o facem. Ne tot spuneam unul celuilalt sa nu gandim prea mult, pur si simplu sa o facem. Nu ne gandeam ca o sa avem curaj", au marturisit baietii pentru metro.co.uk.

Cei doi isi amintesc toate detaliile calatoriei lor spontane, ba mai mult, au tinut sa faca poze si in avion. Dupa ce au petrecut o zi in Amsterdam, Nick si Ed au ramas fara bani, asa ca Nick a trebuit sa apeleze la descoperirea de card, Pentru a acoperi acum suma cheltuita, tanarul incearca sa-si vanda iPod-ul.

Intrebat ce parere au avut parintii lui despre escpada nocturna, Nick a recunoscut: "Mama nu a fost teribil de impresionata. Mi-a spus ca sunt un idiot".

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO