Aschia nu sare departe de trunchi. O tanara concureaza pentru titlul de Miss Anglia, la 30 de ani dupa mama sa

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
Coroana Miss

O tanara de 18 ani din Marea Britanie isi doreste sa ajunga Miss Anglia. Cu 30 de ani in urma, mama ei a iesit pe locul al doilea la acelasi concurs.

Adolescenta de 18 ani e nerabdatoare sa calce pe urmele mamei ei. Zara Holland se afla in cursa pentru a deveni Miss Anglia, dupa ce a fost deja incoronata Miss Hull.

Pentru Cheryl Hakeney, de 49 de ani, victoria fiicei sale este chiar mai speciala. Femeia a fost ea insasi desemnata Miss Hull in 1984 si apoi a ocupat locul al doilea pentru Miss Anglia.

A fost de-a dreptul incredibil s-o vad pe Zara castigand. Am vazut totul dintr-o alta perspectiva. Cand e vorba de copilul tau, vrei doar sa se descurce bine si chiar mi-am dorit sa castige. Au fost atatea fete frumoase in concurs. Cand au anuntat ca a castigat Zara, am crezut ca o sa lesin”, marturiseste femeia.

Mama stie totul despre ce inseamna sa participi intr-o astfel de competitie. E chiar frumos, pentru ca putem povesti despre orice se intampla”, spune si Zara, de 18 ani, citata de Daily Mail.

Iata cum arata cele doua, atunci si acum.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO