"Am inlemnit, ne-a cuprins pe toti groaza". Fotografia facuta de un tanar care a vizitat un castel bantuit renumit in Irlanda

Ultima actualizare: 31-08-2014 07:12
castel bantuit Irlanda

Un turist care a vizitat un castel bantuit renumit din Irlanda crede ca a surprins cu camera fontoma unei fetite.

Thomas Beavis, 21 de ani, a facut descoperirea in drumul catre casa, cand se uita pe camera la fotografiile facute in timpul unei excursii cu prietenii. A facut poza castelului Loftus Hall din Wexford pentru mama sa, insa a capturat ceea ce ar putea fi spiritul micutei Anne Tottenham si chipul ciudat al unei batrane, pe fereastra de langa usa principala, relateaza Metro.

"Nu m-am uitat la fotografii decat in drum spre casa si am inlemnit. Toti ne-am simtit un pic ciudat la castel, dar cand le-am aratat poza prietenilor mei ne-a cuprins pe toti groaza", a spus Thomas.

Legenda spune ca familia Tottenham s-a mutat in castel in anul 1766. Fetita, Anne, s-a imbolnavit dupa intalnirea cu un spirit demonic. Anne a fost incuiata de familie intr-o camera a castelului pana a murit.

Thomas Beavis a banuit la inceput ca in fereastra s-a reflectat imaginea unei vizitatoare, insa, dupa ce a analizat mai bine poza, a vazut ca presupusa stafie privea in directia opusa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO