A facut 120 de operatii estetice ca sa atinga perfectiunea. Cum arata acum aceasta tanara din Coreea

Ultima actualizare: 22-12-2013 00:53
operatii estetice

Se stie deja ca sud coreeni sunt cei mai mari "consumatori" de operatii estetice. Iar pentru femeile din aceasta tara, vizita la un cabinet de chirurgie plastica e la fel de banala ca mersul la mall.

Apetenta sud coreenilor pentru operatiile estetice i-a plasat in varful topului mondial din acest domeniu.

In ultimii ani au aparut si persoane care au dezvoltat obsesie pentru chirurgia plastica. Multe femei ajuns sa cheltuiasca sute si sute de mii de dolari pentru zeci de proceduri care le schimba trasaturile in fiecare sezon, potrivit Zaeega, un tabloid on-line din Coreea de Sud.

CASTIGA SUPER PREMII. Afla cum poti pune mana pe 25.000 de euro de Craciun si anul nou

Acelasi tabloid prezinta cazul unei tinere, a carui nume nu a fost dezvaluit, care a facut nu mai putin de 120 de operatii estetice in 7 ani. Zaeega spune ca inainte de operatie infatisarea tinerei nu era foarte agreabila, probabil dupa standardele sud coreene, dar ca in cei 7 ani in care tanara practic a fost abonata clinicilor de chirurgie estetica, si-a schimbat de mai multe ori trasaturile, in cautarea perfectiunii.

Materialul care prezinta cazul tinerei cu 120 de operatii estetice este insotit si de doua videouri. Intr-unul din ele, care este o inregistrare a unei emisiuni tv, moderatorii coreeni ii analizeaza fotografiile facute in diverse stadii ale transformarii ei.

In cel de-al doilea, chiar tanara explica una din proceduri pas cu pas.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO