A ajuns pe site-uri interzise minorilor fara sa stie. Povestea ei i-a speriat pe canadieni. FOTO

Dată publicare: 07-09-2012 16:33
Dată actualizare: 30-10-2012 01:29


restaurant

Elayna Katz platit foarte scump pentru faptul ca si-a exprimat parerea cu privire la un restaurant din Ottawa, Canada. Femeia a marturisit ca nu a crezut ca va fi vreodata pusa intr-o asemenea situatie, mai ales ca este o persoana decenta.

Elayna a mers sa cineze intr-un restaurant din orasul in care locuieste. A plecat cu o parere proasta despre serviciile localului si si-a exprimat-o pe un site special creat pentru astfel de reclamatii.

Femeia a scris ca mancarea nu a fost deloc asa cum a comandat-o si ca nu se va mai intoarce la acel restaurant.

Proprietara localului a vazut comentariile femeii si a decis sa se razbune. A creat un site porno fals sub numele clientei si a trimis mesaje indirecte sefilor Elaynei, care este angajata la una dintre institutiile statului canadian.

Timp de doi ani de zile imaginea femeii a fost asociata cu site-uri interzise minorilor, pana cand politia a reusit sa dea de urma persoanei care a creat paginile respective.

Sunt deschisa la orice: cupluri, menaje a trios si sex in grup. Sunt in special interesata in transsexuali, pentru ca si eu sunt asa. Sunt un tigru in dormitor”, este unul dintre mesajele primite de sefii femeii.

Proprietara restaurantului si sotul ei au ajuns in fata unui judecator pentru ilegalitatea comisa. Sentinta in acest proces urmeaza sa fie data in noiembrie, anul acesta.

Sursa: Daily Mail

Tags: anchete,


VIDEO PROTVPLUS.RO