Experienta traumatizanta pentru o tanara, chiar in noaptea de Inviere. Ce i s-a intamplat cand se intorcea de la slujba

Ultima actualizare: 27-04-2014 07:17
tanara

 O tanara de 23 de ani din Oradea a trecut printr-o experienta traumatizanta chiar in noaptea de Inviere. In timp ce se intorcea spre casa de la slujba a fost acostata de un necunoscut care a incercat sa o oblige sa intretina relatii sexuale cu el.

Individul a urmarit-o pret de cateva minute pe tanara si, in timp ce fata traversa un pod pietonal peste Crisul Repede, a fost lovita din spate. Agresorul a amenintat-o apoi ca daca nu va intretine relatii sexuale cu el, o sa ii faca rau.

Norocul tinerei a fost ca, dupa mai putin de un minut, un alt barbat a trecut pe acolo si a vazut totul. Speriat, agresorul a luat-o la goana fara sa isi dea seama ca intreaga scena a fost surprinsa de o camera de supraveghere montata pe unul dintre stalpii de sustinere ai podului.

Procurorii si politistii au vizionat imaginile si, in mai putin de o jumatate de zi au reusit sa il identifice pe agresor. Acesta a fost gasit de politisti si si-a recunoscut fapta, insa judecatorii au decis sa il cerceteze in stare de libertate.

Suspectul de 43 de ani are antecedente penale si va fi cercetat acum pentru tentativa de viol si vatamare corporala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO