Captura impresionanta de bijuterii din aur si argint la Vama Salonta. Cat valora marfa transportata de un cetatean maghiar

Ultima actualizare: 31-05-2014 06:57
bijuterii

 Politistii de frontiera impreuna cu cei de la investigarea fraudelor din Bihor au facut o captura impresionanta de bijuterii din aur si argint, la Vama Salonta.

 In masina condusa de un cetatean maghiar care intra in tara, oamenii legii au gasit o cantitate mare de bijuterii din metale pretioase in valoare totala de peste 350.000 de lei. Cetateanul maghiar le-a spus politistilor ca are in portbagaj aproximativ 3,6 kilograme de bijuterii din aur si aproape 26 de kilograme de bijuterii din argint, pe care urma sa le comercializeze in Romania.

La controlul actelor, politistii au constatat ca acestea nu indeplineau conditiile legale pentru a fi trecute de punctul de frontiera. Drept urmare, soferul care le transporta a fost amendat cu 500 lei, iar bijuteriile au fost confiscate.

In total, politistii au aflat ca in masina se aflau 4 kilograme de bijuterii din aur si peste 18 kilograme de bijuterii din argint, contrar declaratiilor cetateanului maghiar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO