BIHOR: Un barbat a fost gasit fara viata, in propria locuinta. In urma cu cateva zile se incaierase cu amicul de pahar

19-02-2014 09:26


  Un barbat de 60 de ani din Chesa, judetul Bihor, a fost gasit fara suflare, in propria locuinta.

UPDATE ora 12:00 Suspectul retinut de politisti, amicul de pahar al victimei, a fost lasat liber. Potrivit anchetatorilor, nu exista o legatura directa intre moartea victimei - care suferea si de alte afectiuni - si loviturile pe care i le-a aplicat amicul sau in urma altercatiei, asa ca suspectul nu va fi dus in fata judecatorilor pentru mandat de arestare preventiva. 

____________________

Pe corp avea numeroase urme de violenta, iar medicii spun ca s-a chinuit doua zile singur in casa, pana cand s-a stins.

Anchetatorii au retinut un suspect, un tovaras de bautura de-al victimei. Se pare ca cei doi s-au luat la bataie, dupa care amicul a plecat la el acasa, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Barbatul in varsta de 60 de ani si-a petrecut seara de sambata alaturi de un localnic, cu care se intalnea din cand in cand la un pahar. Cei doi barbati traiau singuri, dupa ce sotiile si copiii au plecat la munca, in strainatate.

Se pare insa ca de data aceasta au intrecut masura la bautura, si s-au incaierat.

"Or baut si ce stiu eu ce-or facut apoi, s-or batut bine. Ce stiu eu unde s-or certat ei, unde s-or batut, nu stiu. In sat, la el acasa...nu stiu",
a spus Ioan Anton, varul victimei. 

Timp de doua zile, barbatul a agonizat in casa, cu trupul plin de lovituri. Nepotul sau, care a venit ieri in vizita, l-a gasit fara suflare. Speriat, a dat imediat telefon la 112.

Alin Leucea, procuror criminalist Parchetul Judetean Bihor: "Am fost sesizati de moartea unei persoane, moarte suspecta, in locuinta, prezinta si urme de violenta. Tocmai s-a efectuat autopsia, urmeaza sa primim concluziile preliminare de la medicul legist si, in functie de aceste concluzii, o sa stabilim daca avem un omor sau o moarte violenta."

Politistii l-au retinut pe amicul barbatului, iar astazi il vor duce in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.


 

 

Tags: crima, oradea, lovit,

VIDEO PROTVPLUS.RO