Salonul auto de la Geneva. Dacia a pus buton de start/stop pe Duster: imagini cu noile versiuni prezentate in Elvetia

Ultima actualizare: 06-03-2015 07:27
Dacia Stepway

Dacia are niste certitudini pentru cel mai important Salon Auto din 2015 pana marti. Logan MCV, Sandero, Duster, Dokker si Lodgy (adica toata gama) vor primi un upgrade fin in noua versiune de echipare Laureate Prime.

Este o editie aniversara pentru cei 10 ani care au trecut de la rebranding-ul Dacia-Renault. Romanii au comunicat ca aceste modele vor fi “bine-echipate” dar raman aceleasi Dacii usor de exploatat. Culoarea speciala se numeste albastru Cosmos.

Interiorul lui Laureate Prime vine in doua nuante, iar covorasele vor avea borduri albastru- Cosmos. In afara de aceste retusuri aniversare, versiunea Laureate ramane aceeasi, cu navigatie care se intelege pana si cu Siri – sistemul vocal Apple (buton pe volan).

Buton de start/stop pe Duster

Dan Alexandru Banu transmite de la Geneva o schimbare destul de spectaculoasa prezentata de Dacia. Astfel, pentru cei care visau sa renunte la cheie, Dusterul va putea fi pornit de-acum din butonul de start/stop. De asemenea, motorul pe benzina va fi de 1.2 litri turbo si 125 CP. Mai multe detalii si imagini in curand.

VEZI LIVE TEXT tot ce se intampla la Geneva, acum, pe www.sport.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO