Salonul Auto Bucuresti. Masini luxoase, limuzine si rulote de zeci de mii de euro, expuse la Romaero Baneasa

04-10-2015 18:29

Zilele acestea, barbatii care ajung la Salonul Auto Bucuresti au tot dreptul din lume sa viseze cu ochii deschisi la aleasa inimii lor, pe patru roti.

Masina poate fi mica si iute, cu un consum redus, ori impozanta si luxoasa, dar mai scumpa. Cei care vor sa faca investitii pot imbina utilul cu placutul si sa aleaga o rulota, daca vor sa colinde lumea.

La orice salon auto, iar cel de la Bucuresti a ajuns deja la a 22-a editie, limuzinele ii cuceresc pe vizitatori: stralucitoare, moderne si bine dotate, sunt admirate nu doar de barbati, ci si de sotiile lor sau de copii. Familistii studiaza cu atentie si rulotele, care le promit o vacanta de vis.

Pusa Dumitru, consultant vanzari rulote: Secretul unei rulote e ca spatiul mic este optimizat. Aveti pana la 7 locuri de cazare, incalzire, pe gaz. Puteti merge vara, iarna"

O investitie de peste 50.000 de euro, cu toate dotarile, apa, curent, gaz, le va asigura proprietarilor o autonomie de aproape o saptamana, cand vor porni in jurul lumii.

O alternativa la acesta rulota pe care o puteti conduce cu permis de categoria b este acesa remorca ce se transforma in cort in mai putin de doua minute si care are toate dotarile nesare.

Si pentru ca vacanta sa fie reusita, trebuie sa scapati de stresul cotidian, iar o asemenea masina va ajuta sa evadati din traficul infernal sau sa rezolvati problema locului de parcare.

Producatorii de la SAB au venit si anul acesta cu masini din clasa micilor consumatori, dar si de putere mare si consum redus.

Razvan Stan, consultant vanzari: Sunt confortabile chiar daca sunt mici, mai ieftine. polueaaza mai putin, iar spatiul de parcare este asigurat mai usor

Nostalgicii au locul lor la Salonul auto. Limuzinele bunicilor arata de parca au iesit acum din fabrica.

Daca vreti sa fiti aroganti cu vecinii de la bloc, acest Bentley poate fi cu adevarat piesa de rezistenta. exemplarul, batran de 61 de ani, nu este de vanzare, insa daca scoateti din buzunar 130.000 de euro, poate il convingeti sa va lase sa mergeti cu bijuteria acasa

Sunt sigur ca l-ati invidiat cel putin o data in viata pe Vin Diesel pentru bolizii pe care i-a condus in marile productii hollywoodiene.

Acest model l-a ajutat sa fie nu doar furios ci si iute, un model pe care l-ati putea avea acasa daca ati scoate din buzunar doar cateva zeci de mii de euro.

Cei care nu si-au ales masina perfecta, sunt asteptati la Romaero Baneasa. Salonul auto bucuresti este deschis pana duminica viitoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO