Vesti rele de la Tarnita. Toate indiciile duc spre crima urmata de sinucidere

Ultima actualizare: 16-05-2012 09:45

Chiar si cu ajutorul sonarului, echipele de interventie de pe lacul Tarnita nu pot descoperi mare lucru. El poate doar sa depisteze anumite forme aflate pe fundul lacului, insa acestea pot fi trunchiuri de copaci, crengi sau alte lucruri irelevante.

Cu ajutorul sonarului nu se poate sti cu precizie daca este vorba de un corp uman sau altceva. Scafandri sunt singurii care ar putea descoperi ceva, dar abia cand se vor putea scufunda in apele lacului. „Este dureros, va spun, ceea ce s-a intamplat, ceea ce se contureaza. Pentru ca toate indiciile duc spre faptul ca tatal, impreuna cu cei doi copii, a venit aici si au intrat in lac, au mers pe gheata si au cazut. Probabil voit de catre tata”, spune chestorul Ioan Pacurar.

Ultimele imagini cu cei trei in viata au fost surprinse de o camera de supraveghere dintr-un fast-food in care au intrat sa manance. Inainte de asta, barbatul se inregistrase, acasa, pe o camera video, in timp ce copiii se jucau. In acest mesaj afirma ca nimeni n-o sa-i mai vada vreodata. „Am vazut si inregistrarile de la fast-food si de acasa, va spun sunt dureroase. Nu era fericit, era un om trist, indurerat, dar nu este motivata fapta lui pentru ca a luat viata a doi copii”, mai spune Pacurar.

Politistii spun ca barbatul a mai incercat in trecut sa se sinucida de doua ori, dar nu a fost niciodata internat sau consiliat de vreun psiholog.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO