Ultima saptamana de inscrieri la Maratonul Apuseni. Sute de participanti sunt asteptati la linia de start

Ultima actualizare: 15-05-2014 07:00
Concurs de alergare pe traseu montan la Sibiu

 Pasionatii de alergare montana mai au la dispozitie o saptamana sa se inscrie la cea de-a IV-a editie a Maratonului Apuseni. Competitia de trail running va avea loc in statiunea Muntele Baisorii si se adreseaza atat profesionistilor, cat si amatorilor.

 In cea de-a IV-a editie a maratonului ce strabate muntii Apuseni, organizatorii pun la dispozitie un pachet de inscriere mai consistent si mai atractiv pentru participanti. Alergatorii care se vor inscrie la proba de maraton vor beneficia de un kit care va contine un tricou, un buff, o pereche de jambiere de compresie profesioniste si un gel energizant. Participantii la proba de semimaraton vor avea parte de un pachet care va cuprinde un tricou, un buff si produse energizante: gel cu absorbtie rapida si tableta orala.

Kit-urile de participare sunt garantate doar primilor 600 de concurenti inscrisi (250 la maraton, 350 la semimaraton) si vor fi alocate in ordinea receptarii inscrierilor valide, acestea presupunand completarea formularului de pe website-ul evenimentului (http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere) si achitarea taxei corespunzatoare. Pe langa produsele mentionate, pachetele pentru participanti vor contine si diverse cupoane de reducere, iar pentru castigatorii competitiei vor fi pregatite premii in bani si produse in valoare de 25.000 lei.

Probele clasice de maraton (42,8 km) si semimaraton (21,1 km), feminin si masculin, se vor desfasura pe 4 categorii de varsta: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, precum si la categoria open. La proba Family (3,2 km) se vor putea inscrie echipe formate dintr-un adult si un copil de pana la 16 ani, impartite dupa varsta copilului: 0-3, 4-6, 7-9, 10-12 si 13-15 ani. Pe parcursul traseului vor fi amenajate puncte de control si puncte de realimentare, unde se vor gasi bauturi energizante, apa, fructe, glucoza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO