Teatrul BECOME din Sibiu aduce in luna cadourilor o serie de surprize teatrale

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08
Teatrul BECOME din Sibiu aduce in luna cadourilor o serie de surprize teatrale

Teatrul BECOME aduce pe scena teatrului sibian o serie de spectacole de exceptie. Indiferent de varsta, tinerii, batranii si copiii se pot delecta in egala masura intrucat programul din aceasta luna este unul variat.

Celor care au fost veseli si cu voie buna tot anul vor primi chiar in seara de 6 decembrie un cadou inedit si potrivit cu starea lor de spirit: spectacolul ,,Haz de neCAz". Iar daca va regasiti printre cei cu suflet bun si doriti sa aduceti o raza de fericire si in casele celor mai putin norocosi, puteti fi chiar voi Mos Craciun, daruind jucarii pentru copiii saraci din Marginimea Sibiului.

Campania ,,Daruind, aduci bucurie!" continua pana in data de 21 decembrie. Jucariile sunt adunate la Centrul de Tineret Sibiu la finalul spectactacolelor de duminica dimineata, de la 11.00, dedicate copiilor.

Cei care indragesc teatrul Si apreciaza piesele bine jucate, vor fi rasplatiti cu doua reprezentatii de exceptie. ,,Oracol", un one woman show cu si despre femei indragostite si ,,insufletit" de talentul unei actrite deosebite, Gratiela Badescu, va avea loc pentru ultima data in acest an in data de 20 decembrie, ora 19:30.

Spectacolul de improvizatie ,,Impro Show-winter edition" va imbraca de aceasta data straie de sarbatoare, aducand in fata publicului cativa buni actori din spatiul independent: Adrian Grigoras, Miky Paicu, Gratiela Badescu, Radu Tudosie, Catalin Grigoras, Marius Tuta.

Pentru cei care nu au avut inca ocazia de a savura piesa de teatru ,,13", acum este momentul, aceasta tragand dupa sine cortina de final pentru seria spectacolelor independente din 2014. Reprezentatia va fi jucata in zilele de 27 si 28 decembrie la Centrul de Tineret Sibiu, incepand cu ora 19:30.

Rezervarile pentru spectacole se pot face telefonic la 0745 261 751, biletele se pot achizitiona atat online pe www.tomtix.ro, cat si de la Centrul de Tineret Sibiu, Str. Nicolae Teclu Nr. 41.
Pretul biletelor este de 15 lei intreg, 10 lei cu reducere pentru copii, elevi, studenti si pensionari. Pretul unui bilet la spectacolele de copii este de 10 lei, grupurile mai mari de 5 copii au reducere 50%.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO