Eveniment sportiv caritabil la Cluj in scopul strangerii de fonduri pentru copiii neajutorati

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08
Eveniment sportiv caritabil la Cluj in scopul strangerii de fonduri pentru copiii neajutorati

Volei 2 Give este un eveniment sportiv caritabil, care va avea loc in 6-7 decembrie 2014, in mai multe locatii din Cluj-Napoca. Scopul acestui eveniment este de a strange fonduri pentru masa zilnica a tinerilor din centrele comunitare ale FRCCF.

 In acest sens, peste 220 de persoane de toate varstele s-au inscris la o competitie de volei, iar inscrierile la acest eveniment s-au incheiat pe 23 noiembrie cu un total de 32 de echipe participante. Fondurile obtinute vor fi donate in totalitate „Fundatiei romane pentru copii, comunitate si familie”, din Cluj-Napoca.

Meciurile de volei se vor desfasura sambata si duminica, in mai multe locuri din oras. Astfel, sambata 6 decembrie, intre orele 09.00-18.00, vor avea loc competitii la sala Palatul Copiilor, Liceul Constantin Brancusi, Scoala „Radu Stanca”, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, respectiv duminica, 7 decembrie incepand cu orele 9:00-17:00, la sala „Gheorghe Roman”, Universitatea Babes-Bolyai.

In cadrul acestui eveniment, veti avea ocazia sa vizionati un meci demonstrativ de frisbee – Ultimate Disc, meci prezentat de echipa Incredible Ultimates.

Proiectul Volei 2 Give se afla la prima editie si presupune interactiunea sportiva intre oameni, pe parcursul a doua zile, cu scopul strangerii de fonduri pentru a-i ajuta pe copii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO