Spectacol extraordinar de opera Rigoletto la Opera Nationala Romana din Cluj

Ultima actualizare: 10-03-2014 00:13
Rigoletto

Primavara aduce pe scena clujeana trei invitati de inalta clasa: Exceptionalul bariton George Petean, in rolul lui Rigoletto, soprana Cristina Oltean si tenorul Cosmin Ifrim.

Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca anunta un spectacol extraordinar, de curte veche: Rigoletto, de Giuseppe Verdi, care va avea loc, miercuri, 12 martie, de la ora 18.30.

 

Opera, care pe data de 11 martie celebreaza 163 de ani de la priemiera sa din Venetia, aduce pe scena clujeana trei invitati de inalta clasa: exceptionalul bariton George Petean, in rolul lui Rigoletto, soprana Cristina Oltean, care o va interpreta pe Gilda si tenorul Cosmin Ifrim, ca Duce de Mantua. Alaturi de acestia vor completa armonios spectacolul Liza Kadelnik, Petru Burca, Andrei Yvan si Henrietta Almasi.

 

Orchestra se va afla sub bagheta dirijorului Horvath Jozsef, regia artistica si scenografia sunt realizate de Emil Strugaru, iar coregrafia de Adrian Muresan. Spectacolul incepe la ora 18.30 si se incheie in jurul orei 21.00.

 

Biletele sunt puse in vanzare la Agentia Teatrala din Piata Stefan cel Mare nr. 14 si cu 30 de minute inainte de inceperea reprezentatiei, la caseria din holul Operei Nationale Romane Cluj-Napoca.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO