Simona Halep sustine campania Zilele Bandanei in sprijinul celor care lupta impotriva cancerului

Ultima actualizare: 08-02-2016 06:58
Simona Halep sustine campania Zilele Bandanei in sprijinul celor care lupta impotriva cancerului

Simona Halep alaturi de coechiperele din lotul feminin roman au intalnit la Cluj-Napoca tinerii supravietuitori de cancer, membri ai comunitatii Temerarii. Sportivele si-au aratat solidaritatea fata de toti cei care lupta impotriva cancerului.

Asociatia Little People a pregatit pentru al treilea an consecutiv campania de constientizare ,,Zilele Bandanei”, care se va desfasura in perioada 4-15 februarie, si care va marca, 2 zile importante in calendarul mondial si anume Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului (4 februarie) si Ziua Internationala a Copilului cu Cancer (15 februarie).

In acest an, pe toata perioada campaniei, vom organiza o serie de actiuni si evenimente la nivel national cu scopul de a invita publicul larg sa isi exprime sustinerea fata de cei care trec prin experienta luptei impotriva cancerului, prin purtarea unei bandane.

Initiativa este un indemn la actiune,,Port bandana, pentru ca imi pasa!” Semnificatia esarfei purtata de pacienti atunci cand trec prin tratamentul oncologic poate fi transformata intr-un simbol al incurajarii si solidaritatii.

Purtata pe cap, la gat, la incheietura mainii, bandana va reprezenta mesajul nostru comun pentru cei care trec prin aceasta lupta.

Cu ocazia campaniei Zilele Bandanei, Asociatia Little People Romania anunta lansarea numarul de 2 euro sms la 8844 cu mesajul CANCER prin care publicul larg isi poate arata solidaritatea fata de toti copiii bolnavi de cancer din Romania, beneficiarii directi ai programelor de interventie psihosociala implementate de specialistii si voluntarii asociatiei.

Asociatia Little People isi propune sa aduca subiectul copilului bolnav de cancer in atentia publicului din Romania, intr-un mod pozitiv, pornind de la povestile de succes ale tinerilor care au invins boala.

Campania este o invitatie transmisa intregii comunitati de a sustine un program complex, specializat, recunoscut a fi complementar actului medical, care contribuie la cresterea ratei de supravietuire a tuturor copiilor bolnavi de cancer din Romania.

Trimitand un sms la 8844 cu mesajul CANCER poti sustine luna de luna lupta impotriva cancerului la copil.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO