Aniversare in scop caritabil la Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 07-02-2016 07:01
aniversare

Doua asociatii din Cluj-Napoca doneaza vineri, 5 februarie, o aniversare! Incepand cu orele 19:00, publicul larg este invitat pe starda Andrei Muresanu nr. 29A, la evenimentul: “Donez aniversare!”.

Dorinta celor doua organizatii este de a transforma un
eveniment personal intr-o oportunitate de a darui comunitatii.
Sorin Ionescu, presedintele unei asociatii este pasionat de scris, pictat, fotografie si activism social. Inainte de toate, insa, Sorin este o persoana cu o dizabilitate neuromotorie, indusa de o afectiune rara numita Distonie Generalizata.

Evenimentul este prima actiune a proiectului “Clujul pentru TOTI”, care urmareste accesibilizarea primului spatiu public din Cluj-Napoca cu echipamente de joaca, mobilier urban si elemente de ghidaj pentru persoanele cu dizabilitati.

Toate fondurile obtinute vor fi donate acestei cauze. Invitatii se vor bucura alaturi de organizatori de o expozitie fotografica si prezentarea proiectului, dar si de traditionala felie de tort si cupa de sampanie.

Usile sunt deschise oricarui doritor de a face o schimbare, participarea sa avand o semnificatie puternica — primul pas spre integrarea si acceptarea unei perspective diferite asupra dizabilitatii.

“Donez aniversare!” este o initiativa inedita de a consolida comunitatea clujeana, de a reuni oameni prin prezenta fizica, printr-o donatie, indiferent de cuantum, dar mai ales prin schimbarea atitudinala spre acceptare.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO