Romanul care a murit in accidentul din acest weekend din Slovenia era din Cugir, judetul Alba

Ultima actualizare: 05-02-2016 07:04
Accident Slovenia

Venea cu baiatul lui de 38 de ani spre Romania: rudele spun ca planuiau sa se intorca definitiv in tara vara aceasta, dupa ce au stat 20 de ani in Italia. Noaptea, pe o ceata densa, au fost prinsi in accidentul de pe autostrada de langa Liubliana.

Barbatul de 65 de ani a murit pe loc, iar fiul lui a ajuns la spital. Trupul fara viata al tatalui va fi repatriat. Gheorghe Barjiuca plecase impreuna cu familia in Italia acum 20 de ani, sa-si faca un rost. A lucrat toata tineretea la uzina mecanica din Cugir.

In Peninsula, s-a stabilit in Nordul tarii. Si-a adus apoi si familia: fiul lucra ca sofer, iar tatal iesise la pensie si voia sa se intoarca definitiv acasa in Romania. Barbatul care a pierit in accident este pomenit cu multa caldura de cei care l-au cunoscut:

Vecinii sunt socati de moartea fulgeratoare a barbatului.

Trupul barbatului va fi adus acasa, pentru inmormantare. In urma lui au ramas sotia, baiatul si doi nepotei pe care ii iubea nespus. Fiul a ramas internat intr-un spital din Slovenia. In accidentul respectiv, si-au mai pierdut viata alte 3 persoane, iar zeci de soferi si pasageri au fost raniti.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO