Reunire cu scandal la U. Suporterii sunt suparati pe situatia echipei

Ultima actualizare: 27-08-2012 11:47
U Cluj

Claudiu Niculescu a condus primul antrenament al „alb-negrilor” de dupa vacanta, intr-un mediu ostil actualei conduceri. Peste 300 de fani au cerut demisia lui Felix Grigore si plecarea lui Florian Walter de la echipa.

Bogdan Patrascu (ex. Astra) si Cristinel Gafita (ex. Ceahlaul) au fost noutatile lui „U” Cluj de la reunire, alaturi de revenirile dupa imprumuturi ale lui Vasile Gheorghe si Eduard Nicola si jucatorilor promovati de la echipa a doua.

„Deocamdata nu stiu ce se va intampla la nivelul conducerii. Nu sunt eu in masura sa spun vorbesc despre asta. Ne-am reunit. Au venit si multi jucatori de la echipa a doua. Cautam jucatori pe toate posturile. Am ramas pentru ca in acesti doi ani m-am simtit extrordinar si daca as fi plecat i-as fi dezamagit pe suporteri. Este jenant pentru „U” sa aiba ca obiectiv ramanerea in prima liga. Este o situatie inedita pentru mine. Ma gandesc sa reiau si eu antrenamentele. Sunt optimist si am incredere ca putem face o treaba buna”, a spus Claudiu Niculescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO