Emil Boc a castigat la mustata primaria Clujului

Ultima actualizare: 19-09-2012 07:20

Fostul premier Emil Boc s-a intors la primaria din Cluj, orasul pe care l-a pastorit pana sa preia sefia guvernului. Pe cat de zbuciumat i-a fost mandatul la Palatul Victoria, pe atat de greu a castigat acum si primaria.

Doar 1.400 de oameni l-au preferat pe liderul PDL in fata lui Marius Nicoara. Boc s-a ferit sa comenteze, pana n-a vazut rezultatele oficiale. Bucuria i-a fost umbrita insa de faptul ca finul sau, Alin Tise, coleg de partid, a pierdut lupta pentru sefia Consiliului Judetean. Candidatul USL pentru acest post a castigat la mai putin de 800 de voturi diferenta. „Imi este inca foarte greu sa-mi gasesc cuvintele cu care sa incep aceasta conferinta de presa. Poate cea mai frumoasa expresie este cea din popor cand spune ca un ochi plange si un ochi rade”, a mentionat Boc.

Cum scorul din exit polluri a fost strans, toata lumea s-a abtinut de la declaratii. Tacerea s-a dovedit de aur mai ales ca sondajele il dadeau castigator pe liberalul Marius Nicoara, cu exceptia unuia, in care candidatii erau la egalitate. Sustinatorii candidatului USL au fost la un pas sa deschida sticlele de sampanie, cand, la pranz, situatia s-a rasturnat spectaculos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO