Pasionatii de golf din tara se reunesc intr-un nou turneu I KNOW! GOLF la Cluj. Competitia ajunge astfel la editia a II-a

Ultima actualizare: 26-06-2016 00:08
Pasionatii de golf din tara se reunesc intr-un nou turneu I KNOW! GOLF la Cluj. Competitia ajunge, astfel, la editia a II-a

Sambata, 25 iunie 2016, placerea jocului de golf va putea fi simtita la Cluj-Napoca atat de cei deja buni cunoscatori ai sportului, cat si de cei care vor face primul pas, sub indrumarea unui instructor.

Competitia I KNOW! GOLF se desfasoara si anul acesta pe unul dintre cele mai bune terenuri de golf din tara, cel de la Sun Garden Golf&Spa Resport de langa Cluj-Napoca.

Green-urile sunt amplasate pe o suprafata colinara marginita de padurea de foioase, cu o amprenta hidrografica compusa din lacuri si iazuri. Jocul devine, astfel, mai interesant datorita acestor zone obstacol. Tee-urile sunt dispuse intr-o maniera in care jocul este captivant atat pentru jucatorii profesionisti, cat si pentru cei amatori.Driving range-ul este prevazut cu 12 matt-uri si, prin urmare, jucatorii pot sa exerseze diverse lovituri.De la prima cupa la ultima, jucatorul trebuie sa alterneze lovituri scurte cu lovituri lungi, pentru a parcurge traseul ce trece prin micile dealuri, vai si padure pentru a reveni la un platou deschis.

Premiile sunt foarte atractive. Sunt asteptati 32 de jucatori care vor concura pentru cel mai bun scor "Stroke play net" sau pentru cel mai bun scor “Stableford”. Marele premiu Hole in One este o limuzina Mercedes. De asemenea, sunt si 2 premii speciale: Longest Drive si Nearest to the Pin, specifice jocului de golf.

Competitia va fi deschisa de catre Dan Danci, initiatorul si sustinatorul turneului I Know! Golf.

Pentru toti non-golferii prezenti la eveniment, clubul de golf organizeaza o sesiune de Free Non Golfers Day. Cu acest prilej, fiecare dintre cei interesati de golf pot sa se initieze impreuna cu un Golf Pro, in arta jocului de golf.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO