Maftei a acceptat sa-si renegocieze salariul si are sanse mari sa ramana la CFR si pentru sezonul urmator


Ultimul update: Sambata 24 Mai 2014 00:21
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014 10:02
Categorie: Ardeal
Maftei a acceptat sa-si renegocieze salariul si are sanse mari sa ramana la CFR si pentru sezonul urmator

Maftei are sanse mari sa semneze prelungirea contractului CFR, fiind de acord sa renunte la jumatate din salariu.

Viitorul formatiai din Gruia se va decide in aceste zile. Chiar daca va juca in cupele europene sau va intra in insolventa, CFR va renunta la majoritatea jucatorilor vechi. Dintre veterani va ramane mai mult ca sigur Ionut Rada, dar si Vasile Maftei, potrivit unor informatii recente.

Rada si-a dat deja acordul sa continue pentru un salariu de 8.000 de euro lunar, iar Maftei este aproape sa ajunga de asemenea la un acord cu Paszkany si Muresan pentru a continua pe aceeasi suma. Cei doi sunt vazuti de antrenorul Vasile Miriuta (foto mic, cu spatele, il felicita pe Maftei) ca pioni de baza in noua formatia, cerand insistent ca ei sa ramana. „Este adevarat, imi doresc foarte mult sa colaborez in continuare cu Rada si Maftei. Consider ca jucatorii tineri pot invata de la acestia”, a declarat Miriuta.

A cerut plata salariilor restante

Cadu si Compania nu au primit niciun euro pentru lunile din 2014, iar Maftei a cerut sa ajunga cu salariul la zi pentru a accepta un nou angajament. Fundasul mai are contract numai pana pe 31 mai si incaseaza acum 15.000 de euro pe luna. De reamintit ca in februarie si martie acesta a gasit o metoda inedita de protest pentru ca Paszkany nu achita salariile. Timp de aproape doua luni fundasul nu s-a barbierit si a facut acest lucru numai pe finalul lunii martie, cand patronul echipei a achitat salariile restante pe anul trecut, conditie esentiala pentru primirea licentei pentru Liga I.

Vasile Maftei este unul dintre preferatii fanilor dupa ce in penultima etapa a sezonului 2011-2012 a marcat in prelungiri cu Vointa Sibiu, gol care a contat decisiv in titlul cucerit de clujeni. De notat ca fundasul a fost titular in ultimele 23 de partide jucate de CFR Cluj.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO