Drama unui copil din Turda, greu incercat de soarta

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

Baiatul care are acum 11 ani, a fost parasit de parinti cand era mic, la scurt timp dupa ce a suferit un accident cumplit in urma caruia a ramas cu sechele grave. Nici mama lui, nici tatal nu s-au mai interesat de atunci de el.

Pe baiat il cresc bunicii cu multa dragoste, insa banii nu le ajung sa-i ofere baiatului tot ce trebuie. De Craciun, el nu isi doreste jucarii, ca alti copii de varsta lui, ci o baie noua ca sa nu mai mearga prin frig la toaleta din curte.

Destinul lui Dragos a fost marcat numai de drame. Cand avea un an si opt luni, a cazut de la etajul doi si a suferit traumatisme grave, in urma carora a fost operat de sase ori. A ramas cu o mana paralizata si un defect de vorbire. La scurt timp, l-au parasit si parintii.

Bunicii isi iubesc nepotul atat de mult, incat au facut eforturi imense si au vandut tot ce aveau, ca sa-i poata ridica baiatului o casuta in care sa traiasca si atunci cand ei nu vor mai fi pe lume. Din pacate, banii nu le-au ajuns sa termine si baia.

Bunicii spun ca de multe ori renunta sa-si cumpere medicamente pentru ei, ca sa-i ia baiatului ce are nevoie. Chiar si asa insa, nu-i pot oferi mare lucru.

O asociatie caritabila din Cluj va organiza un concert de colinde, vineri, 19 decembrie, de la ora 17.00, la centrul comercial din Gheorgheni, iar cu banii stransi ii va ajuta pe Dragos si pe bunicii lui. Batranii spun ca nu isi doresc altceva pe lume decat sa ramana sanatosi multi ani de acum inainte, ca sa poata avea grija de Dragos.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO