Disparut in concediu. Un barbat din Germania este cautat de politistii din Sibiu

Ultima actualizare: 20-07-2013 07:05
Disparut in concediu. Un barbat din Germania este cautat de politistii din Sibiu

Pollner Gherhar a plecat de la casa de vacanta duminica, 14 iulie, si nu s-a mai intors. Nimeni nu l-a mai vazut pe barbat de atunci, iar oamenii legii incearca sa il gaseasca.

Neamtul a venit in concediu in Romania si s-a cazat la o casa de vacanta din Rasinari, judetul Sibiu. In urma investigatiilor, politistii au constatat ca strainul a parasit casa duminica, iar de atunci nu s-a mai auzit nimic de el.

Oamenii legii au fost alertati de reprezentantii unei firme de rent-a-car. Potrivit lor, Pollner Gherhar a inchiriat o masina pentru doua saptamani, iar ulterior si-a prelungit contractul. Acesta trebuia sa restituie masina la inceputul saptmaniii trecute, dar nimeni nu a mai reusit sa il contacteze.

Pollner Gherhard are 1,76 inaltime, 85 de kg, constitutie robusta, ten alb, bronzat, par saten, fir drept, mustata satena si ochi albastri. La data disparitiei conduccea un Opel Astra de culoare rosie, cu numarul de inmatriculare SB-10-HKX.

Persoanele care pot oferi informatii despre acest barbat sunt rugate sa sune la numarul de urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO