Din peluza, capitan pe Cluj Arena!

Ultima actualizare: 10-09-2012 10:27
Sanatatea Cluj

Sănătatea Cluj a întâlnit de-a lungul anilor nume mari din fotbalul românesc, precum Dinamo, Poli şi Steaua. Cu toate acestea, partida de astăzi împotriva Unirii Dej are o încărcătură specială pentru “viruşi”.

Sergiu Şoş, căpitanul “verzilor”, a început fotbalul la “U” şi a continuat acolo până la transferul la Sănătatea. Pentru fundaşul central, meciul de astăzi e un vis împlinit.
 

“Stăteam şi visam la acest stadion. Îmi imaginam cum ar fi să cobor din tribune în iarbă şi să joc, iar acum am şansa să fiu căpitan acolo. E o onoare”, spune fotbalistul.
“Aşteptăm suporteri din ambele părţi”
 

La jocul ce va avea loc astăzi de la ora 20 pe Cluj Arena şi-au anunţat prezenţa atât suporteri de la “U”, cât şi de la rivala CFR. Şoş nu se aşteaptă însă la incidente, ci la susţinerea clujenilor.
 

“Sentimental, mi-aş dori suporteri de la Universitatea, dar îi aşteptăm pe toţi la meci. Suntem o echipă care şi-a spus şi ea cuvântul în Cluj şi ne-am simţi bine să fim încurajaţi. Ne vom implica mai mult, cu siguranţă, decât la un meci oarecare. Cred că va fi o atmosferă civilizată”, conchide Şoş.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO