Baschetbalistii se aduna la Sibiu. Incepe a patra editie a turneului Sibiu Streetball

baschet

Baschetbalistii profesionisti, dar si cei amatori, vor promova sportul in cadrul turneului „Sibiu Streetball”. Organizatorii au pregatit premii in valoare de 6.500 de lei pentru jucatorii care vor iesi castigatori din intrecere.

Tinerii pasionati de baschet sunt asteptati in acest sfarsit de saptamana la a patra editie a turneului de baschet „Sibiu Streetball”. Anul acesta, turneul gazduieste competitii „3 la 3” la standarde internationale – de la suprafața de joc, la panouri si instrumente de monitorizare a meciurilor, toate intrunesc conditiile intalnite in competitiile internationale. Totodata, participantii se pot inscrie la diferite concursuri conexe: aruncari de trei puncte, aruncari libere, concursuri de slam dunk sau concursuri de indemanare.

Turneul se adreseaza atat jucatorilor profesionisti, cat si celor amatori, scopul evenimentului fiind de a promova practicarea unui sport, in special a baschetului.

Taxa de participare pentru o echipa formata din trei persoane si, optional, o rezerva variaza intre 80 si 120 de lei, in functie de categoria de varsta. Echipele care se incadreaza in categoria sub 10 ani, nu vor plati taxa de inscriere. Valoarea premiilor in bani oferite de organizatori depaseste 6.500 de lei.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Acordurile fanfarei militare au rasunat aseara in tot Sibiul
Acordurile fanfarei militare au rasunat aseara in tot Sibiul

Peste 300 de oficiali NATO s-au reunit in fosta capitala culturala europeana, unde in aceasta dimineata a inceput SUMMIT-ul.

Drumul printre nori te asteapta cu mancare gatita de ciobanii de la stana si peisaje superbe
Drumul printre nori te asteapta cu mancare gatita de ciobanii de la stana si peisaje superbe

Daca vreti sa ajungeti pe Transalpina, soseaua dintre nori, nu trebuie sa va multumiti, doar cu peisajul. In Muntii Parang si in special pe Valea Sebesului, turistii n-au dat inca navala cu gratare si manele.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.